3 vigtige spørgsmål du kan stille dig selv

3 vigtige spørgsmål, du kan stille dig selv

 

I denne podcast episode er der fokus på personlig udvikling, hvor jeg, Emma, deler 3 vigtige spørgsmål, du kan – og bør – stille dig selv. Jeg håber at den vil kunne hjælpe, motivere og inspirere en god håndfuld af jer.

De valgte spørgsmål er nogle, som jeg ofte stiller mig selv, for at sikre, at jeg er på rette spor. Tre spørgsmål, der for mig er en enormt stor hjælp, når jeg skal træffe beslutninger. Når jeg skal vælge – både mellem de helt helt små, men ih-åh-så-vigtige hverdagsting, men også mellem de store livsvalg, vi frygter kan være altafgørende for vores fremtidige lykke.

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om…


…3 vigtige spørgsmål, du kan stille dig selv, for at træffe gode valg i livet. 

… et redskab til at finde svar på både de store og små spørgsmål
… at undre sig over, hvornår dit liv giver mening for dig.
… hvorfor vi ikke bør træffe de samme valg
… hvordan du stopper med at lytte til “bør”. 
… hvordan du finder dine værdier
… hvilken betydning dine værdier har for din glæde
… hvordan vi kan få en større forståelse og respekt for andres valg
… det at overveje hvilken årstid, du er i på nuværende tidspunkt i dit liv.
… hvordan man finder en karriere, man er glad for
… hvordan du kan udleve dine værdier i denne årstid af dit liv

LYT OGSÅ TIL: Digital detox og plantebaseret livsstil med Mia Gardum, Aftabuisering af døden med Birgitte Due eller Bevægelsesglæde og sund balance med Malene Arvin

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Tusind tak for (endnu!) et inspirerende og ikke mindst givende podcast <3 Det satte helt sikkert nogle tanker igang, og det med årstiderne bliver helt sikkert en trøst på mine ekstra grå dage..

 2. Jeg er kæmpe stor fan af dine “Miniepisoder”, hvor du selv tager ordet, og ville ønske, de ikke var så “mini” 🙂 Jeg har hørt dit forrige podcast “Nøglen til lykke og succes” igennem flere gange! Første gang satte det en masse tanker igang, og jeg skulle lige gå og reflektere lidt over den model, du bragte på banen. Men jeg er altså blevet fan af den tankegang og model du præsenterede, og har virkelig taget den til mig. Ligesom jeg med garanti ved, at dette podcast også vil blive hørt igennem flere gange. Jeg prøvede at pause podcastet og besvare de tre spørgsmål undervejs, men det var enormt svært! Jeg synes, spørgsmålene kræver at man tager sig tid til at tænke og mærke efter. Podcastet har igen sat nogle tanker igang hos mig 🙂
  For min skyld behøver der bestemt ikke gå så længe mellem denne type podcast – Det er helt sikkert dem, jeg får mest ud af at høre! Jeg har sagt det før, og nu gør jeg det igen: Du er fantastisk Emma, bare klø på! Jeg glæder mit allerede til næste uges afsnit 🙂
  Må du have en fantastisk, dejlig weekend!

 3. Hej Emma
  ´
  Super god mini episode 🙂
  Har selv været i en lille krise sådan rent arbejds/karriere mæssigt, og gik derfor til coach, hvor jeg også blev bedt om at identificere mine værdier. Det er bestemt ikke nemt, men utroligt givende og man lære også rigtig meget om sig selv.
  Dog tror jeg det er vigtig at hold sig for øje at ens værdier også kan ændre sig gennem livet. Tidligere var jeg sikker på at karriere og det at få sucess på arbejde var noget af det vigtigst for mig. Sådan har jeg det ikke længere. Det er stadig vigtig men ikke for enhver pris, og vil simpelt ikke kunne undvære at se min familie og venner, rejse og have plads til mig selv og tid til mine interesser. Så man ændre sig.
  Noget jeg også lærte gennem mit forløb, var også at man skulle prøve at identifiere en hvilke værdiere en virksomheden havde inden man søgte job der. Fordi hvis virksomhedens og ens egne værdier ikke stemmer overens bliver det aldrig godt for nogen af parterne.
  Så super god episode 🙂

 4. Super godt postcast! Jeg var noget skeptisk ved dit sidste og det er jeg stadig.. Men denne her er gået rent ind, det giver god mening at dele sin glæde/behov op i 5 vigtige områder der skal være meget i dit liv – for så at kunne finde balancen i hvad der skal være mere af og hvad der ikke skal være så meget af 🙂

 5. Inspirerende podcast! Mere af det, tak 😉 Synes det er så forfriskende, at du tager hul på nogle større emner og tanker end blot “dagens outfit” osv. (Det er selvfølgelig også skægt, men er vild med at du går “dybere”)

  1. Tak søde du 🙂 Dejligt, at du kan lide det. Jeg synes også, det er rart at vise mere af, hvad jeg har at byde på.

 6. Elskede den her episode – den satte gang i så mange tanker hos mig, og jeg blev virkelig klogere. 🙂
  Jeg var så imponeret, at jeg skrev et helt blogindlæg om netop denne episode, og mine tanker om emnet. Du’ god, Emma! Tak for at have sat gang i hovedet på mig og for at dele dine tanker med os i din fine podcast!
  Xx. C.

  1. Jeg har lige læst dit indlæg, Celia, og WOW! Hvor er jeg bare glad for, at lille mig kan sætte så mange tanker i gang hos et andet menneske. Hvor er jeg glad for, at kunne have gjort en lille forskel hos dig 🙂 Kæmpe knus!

Skriv en kommentar