Århus’ bedste arbejdscaféer (video)


Flere gange ugentligt nyder jeg at skifte hjemmekontoret ud med en af Århus fine caféer. Og derfor føler jeg efterhånden, at jeg har fundet et par af Århus’ bedste arbejdscaféer. For selvom jeg elsker muligheden for at arbejde i nattøj, pakket ind i tæpper og med let adgang til køleskabet, er det er som om, at jeg pludselig bliver ekstra effektiv, når jeg er på udebane.
Heldigvis er Århus fyldt med skønne og meget arbejdsvenlige caféer, hvor det er helt lovligt at sætte sig ved computer med høretelefoner i ørene og nørde i timevis. Tre af mine favoritsteder har jeg samlet i videoen nedenfor. Hvis I får lyst til at kigge forbi dem – med studiegruppen, en veninde eller alene med en klar to-do-liste – er der stor sandsynlighed for, at vi løber ind i hinanden ?

 

Liste over Århus’ bedste arbejdscaféer:

{ LYNFABRIKKEN }
Vestergade 49, 8000 Aarhus C
9:00-17:00 mandag – fredag

{ ALTURA KAFFE }
Graven 22, 8000 Aarhus C
10:00-18:00 mandag – fredag
10:00-17:00 lørdag

{ CAFÉ FOLKEVEN }
Thorvaldsensgade 17 kld, 8000 Aarhus C
09.30-21.00 alle dage


Læs også: gode råd til hjemmearbejde

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Simpelthen så fin en video også selvom jeg ikke bor i Århus.
  Jeg stemmer bestemt for flere lignende videoer fremover!
  Også vil jeg høre hvor den lækre beige lædertaske er fra ?

  1. Tak, Camilla Kirstine 🙂 Der er kommer helt sikkert lignende videoer fremover! Min taske er fra ACNE 🙂

 2. Fantastisk video! Et fedt koncept og meget autentisk! Elsker generelt bare dine videoer: du har så rolig og behagelig en atitude og en god videostemme 🙂

 3. ELSKER ALT ved dit univers Emma og laver gerne dine opskrifter flere gange ugentligt, også til stor glæde for venner og familie!?
  Jeg var i Århus ikke så længe siden og tog inspiration fra denne video, og hev mine forældre med på “Cafe folkeven” og KÆMPE tak for den anbefaling. Jeg må tilbage og prøve nogle af dine andre anbefalinger?
  Forsæt det fantastiske arbejde!?

Skriv en kommentar