Aftabuisering af døden med Birgitte Due

Aftabuisering af døden med Birgitte Due

Mange af os drømmer om at skabe et arbejdsliv, der giver mening. Et arbejdsliv, hvor vi er passionerede og føler, at vi kan gøre en forskel.

I dagens podcastepisode skal I møde en kvinde, der har formået at gøre netop dét. Birgitte Due Jensen Koch er stifter og ejer af Institut for Eksistens, der arbejder for aftabuisering af døden – altså at bryde dødstabuet i Danmark – og sikre en værdig død. Hun ønsker at gøre døden til en integreret og naturlig del af menneskers liv, og hendes arbejde inkluderer både den døende, de pårørende, plejepersonalet -og ja, i virkeligheden alle, for ingen kan undgå at skifte bekendskab til døden før eller siden.

Interviewet i dag er altså lidt anderledes, men jeg lover, at det ikke er så “tungt”, som nogle af jer måske kunne frygte. Derimod er det et utrolig vigtigt og interessant emne, som vi i podcastet berører både i en større kontekst og på et mere personligt plan.

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om…


… Birgittes rejse mod at stifte Institut for Eksistens

… hvorfor vores forhold til døden har ændret sig

… hvorfor aftabuisering af døden er så vigtigt

… hvorfor vi bør få et mere naturligt forhold til døden

… hvornår Birgittes ønske om at gøre en forskel opstod 

… at skabe et meningsfuldt arbejdsliv på flere planer

… hvad vi kan gøre, for at sikre vores nærmeste en mere værdig død

… hvordan man bedst håndterer andres sorg

 

LYT OGSÅ TIL: Kreativitet, iværksætteri og stress med Frederikke Antonie Schmidt, Hverdagsminimalisme med Mia Gardum eller At passe på sig selv, når succesen rammer med Jane Faerber

5 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar