Alternativ behandling og intuition med Katrine Birk

Alternativ behandling og intuition med Katrine Birk

Jeg har inviteret Katrine Birk indenfor til en snak om alternativ behandling, intuition og flow, samt hvordan hun har opbygget sin inspirerende forretning.
Katrine har arbejdet med alternativ behandling, siden hun var 18 år, og har en lang række forskellige uddannelser bag sig i alt fra kinesisk akupunktør og zoneterapi til kurser i mindfullness, fysiurgisk massage og kraniosakral terapi.

De seneste år har hun oplevet stor succes med sine bøger “Tryk og glad“, der lærer forældre at bruge akupressur og zoneterapi til spædbørn, som døjer med almindelige men generende problemer såsom mavekneb og søvnbesvær. Og hvis I er i tvivl, om rådene i bøgerne er hjælpsomme, kan I bare tjekke Katrines instagram og facebookside ud, hvor  hun modtager ros og virtuelle klapsalver i bunkevis.

 

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om…

… hvordan Katrine begyndte at arbejde med alternativ behandling og intuition.
… hvordan hun har fundet sin egen vej.
… hvordan hendes forretning er skruet sammen.
… hvorfor hun har stiftet to forskellige uddannelser
… om hvordan hun behandler med hjertet
… videnskab vs. energiverdenen
… hvordan akupunktur og akupressur virker
… hvordan vi kan behandle os selv
… forskellen på at behandle børn og voksne
… hvad din intuition er, og hvordan du lærer at lytte til den
… hvordan du finder flow i livet
… forskellen på ego/intuition, hovede/hjerte. 

LYT OGSÅ TIL: Hverdagsminimalisme med Mia Gardum, P-piller og hormonbalance med Christine Bonde eller Et liv med yoga med Lisbet Nicholaisen

Find Katrine her

instagram: @katrine_birk

hjemmeside: katrinebirk.dk

facebook: https://www.facebook.com/katrinebirk.dk/


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Virkelig en meget fin og inspirerende episode i den her uge, jeg kunne specielt mærke at jeres snak om intuition og ego vs. mavefornemmelse ramte mig. Det er helt sikkert noget jeg vil dykke lidt ned i, i det næste stykke tid, siden der sker så meget i mit liv for tiden. Jeg er så glad for dit podcasts, er for nyligt blevet anbefalet at lytte til den af en veninde, og jeg er simpelthen så glad for den simple måde episoderne er sat op på, og emnerne er også lige mig – bliv endelig ved med det! x

  1. Hej kære Anne 🙂 Velkommen til, og tusind tak for dine fine ord. Håber, jeg kan fortsætte med at inspirere dig i de følgende podcast 🙂

 2. Uh, det var virkelig en interessant episode, med flere forskellige ting jeg kan genkende. I var inde på så mange spændende ting, som jeg rigtig har gået og tænkt over siden jeg hørte det.
  Det er interessant det der din søsters lærer havde sagt med at ‘alle synes jo det er rart at blive nusset’, og jeres snak i forhold til hvad der er placebo. Jeg tror virkelig ikke at man skal tage placeboeffekten for givet, jeg tror tankens kraft kan så meget mere end vi tror. Og ja, hvorfor ikke gøre flere af de ting der føles rare, selvom det ikke har en videnskabelig effekt?
  Derudover synes jeg virkelig at jeres intuitionsnak var spændende. Jeg er kommet så langt nu at jeg kun spiser når jeg er sulten. Jeg tror det er et godt skridt på vejen til at lære at forholde mig mere til min intuition.
  Så har jeg et spørgsmål: Kommer du til at gøre som sidste år, hvor det er skiftevis soloshow og interview? 🙂

  1. Hej søde du 🙂 Dejligt at høre, at du fik noget ud af episoden. Der kommer en soloepisode op i morgen, for min plan er lige netop at skifte mellem interview og egne talestrømme 😉

Skriv en kommentar