Aperol Spritz

P9050083

Det er fredag, og det skal fejres! Derfor langer jeg i dag en lækker sommerdrink over min virtuelle bardisk. Aperol Spritz er en italiensk favorit, der ofte serveres som en aperitif før middagen eller en forfriskning på varme eftermiddage. Det virker til, at drinkens popularitet er nået til Danmark – jeg har i hvert fald ofte set smarte københavnere nyde Aperol i eftermiddagssolen denne sommer – og derfor vil jeg i dag dele opskriften med jer.

P9050062

{ Aperol Spritz // 1 glas }
3 dele tør mousserende vin (prosecco, prosecco, cremant, cava eller champagne)
2 dele Aperol
1 del danskvand
Isterninger og evt. en appelsinskive
Kom isterningerne i et stort vinglas. Fyld først mousserende vin, så aperol og til sidst danskvand i glasset. Pynt eventuel med en appelsinskive, servér og nyd.

P9050074

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Stort tillykke både med de 2 1/2 år som kærester, men også med kontrakten på bog nr. 3! Du er for vild :smiley: To gode grunde for at poppe en flaske champagne eller to 😉

  2. Ej hvor er du sej! Kæmpe stort tillykke med det – glæder mig til de kommer på hylderne i butikkerne 😀

Skriv en kommentar