Aperol Spritz
Aperol Spritz er en italiensk favorit, der ofte serveres som en aperitif inden middagen serveres – gerne med en let snack til – eller som en forfriskning på varme eftermiddage. Og det virker (heldigvis) til, at drinkens popularitet er nået til Danmark. Jeg har i hvert fald ofte set mange langs åen i Aarhus, der nyder en Aperol i eftermiddagssolen denne sommer – så hyggeligt! Drinken består kun af 3 ingredienser: prosecco, aperol og danskvand. Såfremt man har købt ind, tager den altså ingen tid at lave.
Hvilken drink skal jeg lave?
Hvis du heller ikke ved, hvilken drink du skal fejre fredagen med, så har jeg et par gode bud til dig! I sommerhalvåret er jeg personligt stor fan af denne italienske klassiker Aperol Spritz. Den smager skønt med en let bitterhed og er ikke for sød, så den kan også sagtens serveres til det meste mad. Så hvis du ikke har prøvet sådan en sag, så er det ved at være på tide! En af mine absolut favoritter er dog en gin & tonic. Og den bedste opskrift? Det vil jeg næsten mene, er min egen gin & tonic med jordbær og grape. Hvis du dog befinder dig i vintermånederne, har jeg også en lækker opskrift på en julet gin & tonic. Den laves med tranebær og rosmarin, der passer skønt til gin.