At dele livets op og nedture med Cathrine Widunok Wichmand

At dele livets op og nedture med Cathrine Widunok Wichmand

Interview med Cathrine Widunok Wichmand

Denne uges podcastgæst er Cathrines Widunok Wichmand, den seje kvinde med det smittende smil bag bloggen Rockpaperdresses.dk. Her deler hun alt fra sin kærlighed til croissanter og pæne kjoler til livet store op- og nedture som at blive gift og at være i fertilitetsbehandling.

 

Lyt også til: S4E9 – Emily Salomon om autencitet og balance

 

Særligt Cathrines histories om at være ufrivillig barnløs har gjort stort indtryk. Og jeg var en af de mange, der jublede med på sidelinjen, da behandlingen resulterede i en positiv graviditetstest og sidenhen et sundt og rask barn: Deres søde søn Eddie.

At dele livet op- og nedture

I podcastinterviewet fortæller Cathrine om, hvordan det har været at gennemgå – og dele – de udfordringer, hun har mødt de sidste år. Og hvorfor hun mener, hun har et ansvar for at bruge sin store platform på en konstruktiv måde, eksempelvis ved at nedbryde tabuer og tale om alt det, mange har til fælles, men få tør indrømme.

Lyt også til: S4E10 – Soloshow – behovet for kontrol

 

Find Cathrine her:

www.rockpaperdresses.dk

Instagram: @rockpaperdresses

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… at dele med hjertet og glemme hovedet en smule
… det ansvar, Cathrine føler som at bruge sin platform konstruktivt
…  at få sin drøm opfyldt og blive “normal”.
… hvorfor hun startede sin blog
… Cathrines karriere fra DR’s talenthold til P3 radiovært til at gå selvstændig
… valget om at blive selvstændig og al den læring, der følger med beslutningen
…  privatlivsgrænsen, og hvorfor den kan være svær for folk at finde, når selv deler så meget
… at smile stort og sætte pris på alt det, man har

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Konkurrence: Anmeld podcastet & vind min e-bog Hverdagsvelvære

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Ved at lave en anmeldelse, deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for nyheder, opskrifter og kig ‘behind the scenes’.

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Super ægte og lærerigt podcast, også selvom man kun er fjorten og hverken har fået barn eller oplevet andet af det der bliver snakket om i episoden (:
  Havde aldrig set Kathrine før, men hvor er hun dog en skøn person!
  Mange Tak for endnu en podcast som ‘tvinger’ mig til en lille lørdagspause i den travlhed, jeg vist selv skaber ?

 2. Kære Emma!
  Som altid super inspirerende, lærerigt podcast afsnit! Jeg har hørt alle og nogle flere gange.
  Generelt synes jeg afsnittene er ekstremt velproducerede og gennemførte hele vejen rundt. Men desværre synes jeg lyden i dette er ret dårlig? Jeg ved ikke om det bare er mig, min pc eller noget andet?
  Hvis det bare er mig – har du så nogen idé om hvad det kan skyldes, så jeg fremover kan fikse det og fortsat lytte ubesværet med ?

  God søndag og tak for dig og dit unikke væsen.

 3. Super spændende podcast som altid! Det var ret interessant, det i snakkede om når folk kommer for tæt på og vil have mere af jer. Det kunne være spændende at høre mere om. Selvom i deler meget, er i selvfølgelig også private mennesker. Jeg spekulerer tit på hvordan du må have det når du går rundt nede i byen, og folk jo ligger mærke til dig, og måske henvender sig til dig. Og gad vide om bloggere/influencers osv har forskellige grænser for hvad de synes er okay….

Skriv en kommentar