At have sig selv med, når livet tager kvantespring med Camilla Julie Skov Hansen

I denne episode deler Camilla Julie Skov Hansen ud af den rejse, hun og virksomheden Sorelle Jewellery har været på det sidste år. Det har i den grad været et kvantespring af dimensioner, hvor Sorelle er gået fra at være et hobbyprojekt mellem to veninder til at være en virksomhed i kæmpe vækst – med investor, ansatte og endda et tv-hold, som følger dem i nakken. Sideløbende har Camilla også skulle lære følge med personligt og lære at leve med sin angst, som særligt viste sit ansigt i den intense periode op til Løvens hule.

 

 

Hør Camilla Julies historie om at have sig selv med, når livet tager kvantespring 

 

Camilla Julie Skov Hansen har du med stor sandsynlighed set, da hun og forretningspartneren Trine præsenterede deres smykkevirksomhed Sorelle for løverne i det populære TV-program Løvens hule. Og måske du også kan huske at have stødt på Camilla Julie som gæst i podcastet her, hvor hun tilbage i 2017 gæstede MARTINYs Podcast til en snak om afhængighed af sociale medier? Hun er en enormt inspirerende og fantastisk kvinde, som har en masse på hjerte. I dag fortæller hun om, at have sig selv med, når livet tager kvantespring.

 

LYT OGSÅ TIL: At lande i moderskabet med Emma Martiny, Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard eller At kaste sig ud i det med Pernille Vejbæk

 

 

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

Find Camilla Julie og Sorelle her

Instagram @camillajuliesh

Instagram @sorelle.jewellery

www.sorellejewellery.com

 

I denne episode kan du høre om…

… Camilla Julies karrierevej frem til at hun gik selvstændig med Sorelle Jewellery

… hvordan det har været at deltage i Løvens hule

… Camilla Julies oplevelse af at leve med angst

… at livet som selvstændig bestemt ikke er en dans på roser.

… hvordan Camilla Julie passer på sig selv på rejsen.

… Camilla Julies drømme for fremtiden og virksomheden Sorelle.

 

LYT OGSÅ TIL: Garderobeglæde med Camilla Højfeldt, Få ro på bekymringerne med Emma Martiny eller At dele livets op- og nedture med Cathrine Widunok Wichmand

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar