At lande i moderskabet

soloshow at lande i moderskabet med Emma Martiny

 

I denne episode deler Emma Martiny sin oplevelse af at lande i moderskabet. Hun taler om, hvordan hun skulle finde sig selv og sin autentiske moderrolle, da hun blev forældre for første gang, samt hvilke erfaringer hun tager med sig i mødet med sin datter, som snart melder sin ankomst.

Det at blive en mor er for mange et stort spring, der ofte medfølger en masse ansvar og muligvis ligeså mange bekymringer. Emma deler, hvilke erfaringer der særligt har præget hende og giver et lille indblik i, hvordan hun fandt sig tilrette i den nye rolle. En hyggelig, afslappet episode, som du kan lytte til uanset om du er mor, gravid eller blot nysgerrig.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP – At lande i moderskabet

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

 

LYT OGSÅ TIL: Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard, Hvordan motiveres din personlighedstype? soloshow eller At have sig selv med når livet tager kvantespring med Camilla Julie Skov Hansen

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar