At passe på sig selv, når succesen rammer med Jane Faerber

At passe på sig selv, når succesen rammer med Jane Faerber

 

Jane Faerber har i løbet af ganske få år skabt et enormt publikum på bloggen Madbanditten.dk. Her deler hun inspiration og vejledning til LCHF-kost – som står for Low Carb High Fat. Jane er forfatter til 5 bøger, og hjælper i dag andre med at få succes med deres vægttab gennem hendes online forløb “LCHF KICKSTART”.
LCHF kan I næsten ikke have undgået at være stødt på i medierne de sidste år. Debatter om mættet fedt og de “farlige kulhydrater” har fyldt overskrifterne længe. I midten af hele dette cirkus har Jane stået. Med sin første bog “LCHF – Spis dig mæt & glad” (der har solgt i 100.000+ eksemplarer!) blev hun pludselig den danske frontfigur for den populære diæt.

Dét, vi skal tale om i dag, er dog ikke selve kosten. I stedet har jeg inviteret Jane på visit til snak om, hvordan det har været at være Jane, imens LCHF gik sin sejrsgang. Episoden handler særligt om at passe på sig selv, når succesen rammer – særligt når man som Jane har en stresssygemelding med i bagagen. Jane er enorm vis og sympatisk, og det er virkelig interessant at høre om, hvordan hun har indrettet sit arbejdsliv, og hvordan hun forbliver tro mod sig selv, selv når indbakken er fyldt, og overskuddet i bund.

 

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om… 


… hvorfor Jane startede sin at blog
… hvordan bloggen har udviklet sig gennem årene
… at udgive en kogebog, der var med til at introducere en ny kostretning i Danmark
… hvorfor det kan være svært at omlægge sin kost
… hvilken betydning LCHF har for Jane i privatlivet og arbejdslivet
… vejen til at blive selvstændig, og hvad hun arbejder på i dag
… at gå ned med stress, og Janes råd til at undgå det
… hvordan det har været at skulle repræsentere LCHF i medierne

… at passe på sig selv, når succesen rammer

 

LYT OGSÅ TIL: Stress og HeartCore business med Ellen Elsnab, At leve med hjertet i front med Cille Veje eller Bæredygtighed og Business med Johanne Stenstrup

 

Find Jane Faerber her:

Hjemmeside/blog – Madbanditten.dk

Instagram – @madbanditten.dk

 

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma,
  Jeg bliver altså nødt til lige at knytte en kommentar til dit ellers så æstetisk forbedrede univers. Nu ved jeg ikke, om det udelukkende er mig, der har det sådan her, men selv om det ER pænt, er det altså også semi-forvirrende at tilgå de(t) nyeste indlæg; altså at afgøre, hvad der er det nyeste, fordi det forekommer relativt langt nede på dit ‘feed’. Giver det mening? Når det er sagt: fortsæt lige med det, du gør! Du er sindssygt dygtig og får een til at blive bedre til at mærke efter samt til nyde de små ting! 🙂
  Bedste hilsner,
  Mette

  1. Hej Mette 🙂 Jeg har rykket det længere op på siden. Fungerer det bedre for dig?
   Tak for dine søde ord 🙂

Skriv en kommentar