At skabe sit drømmeliv med Anna Reinholdt

I dagens episode kan du lade dig inspirere af Anna Reinholdt. Anna arbejder som holistisk terapeut og influencer. Hun er stifter af Woom Group, og i hendes instagram bio står der, at hun lever lykkeligt på nørrebro med sin søn Bobby, kæreste og lillebror i maven.

Anna er certificeret Living Yolates underviser fra Living Yolates Academy og Reiki healer fra Tine Elisabeth Larsen. Hun har siden 2019 beskæftiget sig med at hjælpe unge piger og kvinder med at lytte til og stå stærkere i sig selv, både gennem 1:1 sessioner og retreats.
I episoden deler Anna nogle af de udfordringer, som går igen hos hendes klienter, og hvorfor særligt det at træffe valg, er noget, mange har svært ved.

 

At indrette en hverdag efter sine værdier og behov

Følger man Anna på Instagram, vil man hurtigt mærke, at hun virkelig nyder sin hverdag, som er langt væk fra det hamsterhjul, som vi er mange, der kender til. Hun formår virkelig at lytte til sine behov, og prioritere det, der nærer hende. Lige gyldigt, om det er en fransk hotdog og en lur eller meditation og energiarbejde, og lige meget, hvad alle andre mener om hendes valg. Netop det, finder jeg meget inspirerende, og derfor har jeg glædet mig meget til at interviewe Anna.

 

LYT OGSÅ TIL: Fra sygemelding til iværsættersucces med Carina Due, At have sig selv med når livet tager kvantespring med Camilla Julie Skov Hansen eller MARTINYs podcast 2.0 med Emma Martiny

 

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP – At skabe sit drømmeliv med Anna Reinholdt

 

TIP: Læs også om træning som gravid med Marlene Arvin, prøv en gravid-venlig balle- og armtræning eller læs om træning efter fødsel

Find Anna Reinholdt her

Instagram @annareinholdt

www.woomgroup.dk

 

I denne episode kan du høre om…

… om alle de uskrevne regler man møder, når man vil lever et “holistisk liv”.

… at være både zen og influencer. 

… hvorfor Anna droppede ud af gymnasiet for at blive guldsmed.

… hvordan hun satte sit liv på pause efter at være gået ned med stress.

… at tage et års pause.

… hvorfor Anna startede på uddannelsen som Living Yolates instruktør.

… at skabe et rum for unge piger, som har lyst til at dyrke sig selv og fællesskabet.

… hvordan Annas håber, hendes arbejdsliv vil udvikle sig.

… hvorfor Anna føler sig priviligeret i sin hverdag.

… hvorfor frihed er en af Annas vigtigste værdier.

… hvorfor Anna mener, at vi er skaberen af vores eget liv.

… hvorfor det kan være et pres at skulle træffe valg i sit liv.

… at være den vigtigste person i sit eget liv.

… hvorfor det er vigtigt at komme ned i kroppen og ikke leve i hovedet.

… hvordan det er for Anna at være gravid for anden gang.

 

LYT OGSÅ TIL: Garderobeglæde med Camilla Højfeldt, Få ro på bekymringerne med Emma Martiny eller At dele livets op- og nedture med Cathrine Widunok Wichmand

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar