Autencitet og balance med Emily Salomon

Autencitet og balance med Emily Salomon

Denne episodes gæst er søde, dygtige, gravide Emily Salomon. Sidstnævnte vidste Emma ikke under interviewet, men nyheden om den voksende mave gør kun episoden endnu finere. Her deler Emily nemlig sine udfordringer med PCOS, og hvordan det lykkedes hende at helbrede sygdommen gennem en livsstilsændring. Så graviditeten er den fineste sløjfe på fortællingen og ikke mindst på denne episode.

Hvordan vi finder balance i hverdagen, er jo unægteligt et gennemgående tema i MARTINYs podcast. Og i netop det er Emily et godt forbillede. Hun formår at mærke efter, hvad der er rigtigt og føles autentisk, og så tør hun at skifte spor, når hendes mavefornemmelse leder hende i en anden retning.

I interviewet deler Emily blandt andet, hvorfor hun valgte at få et ‘almindeligt’ arbejde, selvom hun havde en fremragende forretning kørende som professionel blogger.

Hvis I interesserer jer for sociale medier, blogs og online forretning, vil jeg anbefale jer også at lytte til mit podcastinterview med Ann-Christine. Her deler hun udfordringerne ved at gøre sin blog til sin fuldtidsbeskæftigelse, og det er interessant hvor meget de overvejelser, Ann-Christine og Emily har gjort sig, minder om hinanden – og hvor forskelligt deres arbejdsliv alligevel har udviklet sig efterfølgende.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvorfor Emily engang sagde i byen, at hun arbejdede som sygeplejerske
… hvordan hendes måde at blogge på har ændret sig
… hvordan hun kombinerer arbejdet på bloggen med et deltidsjob hos Rudolph Care
… Emilys forhold til bæredygtighed og miljøet
… hvordan hun forsøger at leve med autencitet og balance
… hvorfor hun i perioder har haft slettet Instagram på sin telefon i weekenderne
… Emilys erfaring med PCOS, kost og hormoner
… hvornår hun er den bedste udgave af sit selv

 

LYT OGSÅ TIL: Holistisk hudpleje med Tanja Eskildsen, Den kreative forretning med Signe Sylvester eller Krystaller og passionsdrevet forretning med Noell Elise

Find Emily Salomon her:

www.emilysalomon.dk

Instagram: @emilysalomon

Facebook: Emily Salomon

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for nyheder, opskrifter og kig ‘behind the scenes’.

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg har ikke fået hørt afsnittet endnu, men glæder mig så meget og er sikker på at det kun kan være ganske fantastisk 🙂
    Det er simpelthen mine to yndlings-blog-kvinder samlet på ét sted 🙂

Skriv en kommentar