Bæredygtig og langsom livsstil med Christinna Thisgaard

Bæredygtig og langsom livsstil med Christinna Thisgaard

 

Christinna Thisgaard er et af de mest inspirerende mennesker, jeg kender. Nok særligt fordi, jeg har været vidne til den store transformation, hun har været igennem over de sidste år. Her hun gået fra at leve, som de fleste, til at træffe bevidste valg for at indrette et mere bæredygtigt og langsomt liv for hende og sin familie.

I dag driver Christinna Betterroots, hvor hun laver kostforløb, retreats og har en webshop fyldt med nærende produkter. Derudover er hun mor til Victoria og gift med Kristian, og sammen bor de i en træhytte i naturskønne omgivelser. Christinna og familien har skabt et bæredygtigt liv, hvor der er plads og rum til at pleje både egne interesser og fælleskabet.

I denne podcastepisode forstæller Christinna om sin egen udvikling, og hvordan hun med sin mand træffer bevidste valg for at indrette et langsomt, bæredygtigt og meningsfuldt liv.

 

TIP: Læs også På besøg hos Christinna Thisgaard

 

Bæredygtig og langsom livsstil med Christinna Thisgaard

LYT OGSÅ TIL: Episoden med Christinnas mand om Bæredygtig investering med Christian ThisgaardGrøn omstilling, bæredygtighed og økologi med Emma Slebsager eller Sæsonpremieren

 

Find Christinna Thisgaard her:

Instagram: @christinna_thisgaard og @betterroots.dk

 

I denne episode kan du høre om

… Hvordan Christinnas liv og prioriteter ændrede sig, da hun blev mor.

… Hvordan Christinna indrettede en hverdag, der både nærede hende selv og familien.

… at Christinnas egne helbredsudfordringer blev afsæt for hendes egen virksomhed

… hvordan deres familie har truffet bevidste valg for at kunne leve langsomt.

… at fokusere på processen frem for målet. 

… hvordan Christinna prioriterer og passer på sig selv.

… Christinnas fremtidsdrømme

… At leve og bo bæredygtigt

 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Konkurrence: Anmeld podcastet & vind min nye kogebog Ganske enkelt

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Ved at lave en anmeldelse, deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for at modtage alle podcastepisoder.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar