Bæredygtighed og business med Johanne Stenstrup

Bæredygtighed og business med Johanne Stenstrup
I denne uges podcast har jeg glæden af at præsentere jer for en meget inspirerende gæst. Johanne Stenstrup står bloggen Bedre Mode, hvor hun deler konkrete tips til at skabe en mere bæredygtig garderobe, og så er hun en af de seje kvinder bag brandet Sustain Daily, der rummer et bloggernetværk, et online magasin, events, et podcast og andre spændende initiativer – alt sammen omhandlede bæredygtighed og hvordan vi kan ændre vaner for at skabe en grønnere hverdag.
De sidste måneder har Johannes fokus være på magasinet Sustain Yearly. De har nemlig kørt en kickstarter-kampagne for at gøre det muligt at lave anden udgave af det årlige magasin – og tidligere denne uge nåede de deres mål! I interviewet tager vi en snak om, hvorfor de har valgt at lave et fysisk magasin i stedet for noget digitalt, og så kommer Johanne og jeg vidt omkring forskellige emner indenfor bæredygtighed og buisness – blandt andet hvorfor det er så vigtigt at kunne lægge sit ego på hylden for sit team og en større sag.
God fornøjelse ♥

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

{ I denne episode kan du høre om… }
… hvordan Johannes interesse for bæredygtigt tøj opstod
… hvordan Sustain Daily og Yearly opstod
… Sustain Dailys overvejelser om at udgive et fysisk magasin frem for et digitalt
… mine tanker om at udgive fysiske kogebøger
… hvorfor Sustain Yearly kun udkommer én gang årligt
… Johannes fremtidsdrømme for Sustain Daily og Yearly
… mine tanker om at udbrede min forretning til den virkelige/ikke-digitale verden
… Johannes overvejelser om at være selvstændig
… at turde kaste sig ud i noget nyt
… Johannes syn på bæredygtighed og business
… at være leder og gå forrest
… Johannes råd til, hvordan man kan leve mere bæredygtigt i hverdagen
{ Nævnt i podcasten }
Dokumentaren True Cost
Sustain Daily
Sustain Yearly
{ Find Johanne her }
www.instagram.com/bedremode
www.bedremode.nu


 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det er lidt sjovt, jeg lyttede for nyligt til din podcastepisode med Emma Slebsager, og i den forbindelse begyndte jeg at lytte til Emma og Johannes podcast. Derfor faldt den her podcastepisode også bare så fint i tråd med det.
  Generelt synes jeg virkelig, at det er et spændende emne og også virkelig et område, jeg selv brænder for. Jeg fik helt lyst til at købe deres magasin, da jeg lyttede til podcasten!

  1. hæhæ, hvor skægt 🙂 Det lyder til, at universet synes, du skal have fat i magasinet 😉

 2. Skønt podcast Emma! Lytter med på 3 sæson og jeg må altså sige, at jeg bliver så inspireret af de mange seje kvinder, som kigger forbi dit podcast. Jeg kendte slet ikke til Sustain Daily før jeg lyttede med her. Men nu har jeg fået klikket en del rundt på siden og skal helt sikkert forbi igen. Virkelig spændende og motiverende! Og så fik jeg også lige afmeldt de der reklamer 😉 God aften

  1. Kære Sara <3 Hvor er det bare skønt at høre. Der er jo SÅ mange seje kvinder derude, så det er en fornøjelse at dele nogle af dem med jer.
   KH

 3. Hej Emma
  Rigtig god episode!
  Det eneste, jeg synes er ærgerligt, er, at det bliver meget kønsbestemt. Personligt vil jeg bare gerne høre om inspirerende mennesker – uanset køn. Jeg er med på, at der måske vil være en overvægt af kvinder i din podcast, fordi du selv er kvinde. Men at det udelukkende er kvinder, du taler med, forstår jeg nok ikke helt – måske du har en helt klar årsag til dén beslutning?
  Rigtig god dag til dig!
  KH

  1. Kære Sarah
   Tak! 🙂 Det er faktisk overhovedet ikke bevidst, men jeg kan sagtes forstå din undren. Mænd er lige så velkomne som kvinder, så det er egentlig tilfældigt, men det skyldes nok, at der findes flere kvinder, der beskæftiger sig med de emner, jeg tager op. Hvis du har nogle mænd, du kunne se som oplagte gæster, må du endelig sende dem min vej.
   KH <3

 4. Hej skønne Emma.
  Jeg må bare sige, at det her er et af de afsnit af dit podcast, jeg har nydt allermest at lytte til. Jeg tror, det er fordi Johanne også udfordrer og spørger ind til dig. Det giver en virkelig god dynamik. Og så er Johanne jo bare virkelig inspirerende og sej!! Jeg ‘kender’ hende fra min hjemby, hvor hun gik et par klasser over mig, så jeg har fulgt hende i et par år efterhånden, og har stor respekt og beundring for hendes arbejde og synspunkter.
  God workcation i Stockholm <3 Knus Mette

  1. Hej du <3
   Ih, det er jeg så glad for at høre. Johanne er MEGA sej og inspirerende, det kan vi nemt blive enige om.
   Kæmpe kram fra en hyggelig café i Stockholm.

Skriv en kommentar