Bevidst forældreskab med Maria Anderson

Bevidst forældreskab med Maria Anderson

 

 

Hvordan er jeg den bedst mulige forældre for mit barn? Det tror jeg, er et spørgsmål, de fleste forældre stiller sig selv. Svaret finder vi nok aldrig. Men vi kan undersøge og komme det nærmere, ved at være nysgerrige på vores egen og vores barns indeside.

I denne episode af Martinys Podcast har jeg besøg af Maria Anderson, som rådgiver familier om bevidst forældreskab og regulering af følelser. Maria er holistisk orienteret og fagligt funderet i Psykodynamikken, hvorfor hun betragter vores liv, krop og psyke, som formet af de omgivelser og mennesker, vi er opvokset i og omkring.

Maria er uddannet Familierådgiver med speciale i følelsesmæssige svigt, har læst en kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet og er halvvejs i en fireårige uddannelse til Familie- og Psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i Aarhus.

I denne podcast episode taler vi om det nye børnesyn, og hvad teorien fortæller os om, hvordan vi er de bedste forældre for vores børn. Vi taler også om sammenhængen mellem vores egen opvækst og den måde, vi er forældre på, og hvordan vi kan blive vores egen omsorgsfulde forældre for at blive den bedst mulige forældre for vores børn.

 

Bevidst forældreskab med Maria Anderson

LYT OGSÅ TIL: Hormonfri prævention med Carolina Cia Bruun eller At finde sin egen vej med Camilla Bundgaard eller  Motivationsboost – soloshow

 

Find Maria Andersson her:

mariaanderson.dk

Instagram: @mariaanderson.dk

Online foredrag

Retreat

 

I denne episode kan du høre om

… Marias egen opvækst, og hvordan den har formet og givet hende en nysgerrighed på menneskets følelsesliv og inderside.

… det nye børnesyn, og hvordan der er kommet fokus på barnets inderside.

… hvordan vores opvækst skaber fundamentet for vores liv, og hvordan den tillidsfulde relation til vores forældre former os.

… hvordan vi kan håndtere konflikter og sætte grænser på en kærlig og respektfuld måde.

… hvordan vi skaber en ligeværdig og kærlig relation til vores børn.

… hvad vi kan lære af nyere traumeforskning, og hvordan overvældende situationer, hvor vi efterlades dysfunktionelt, kan efterlade os med kropslige traumer.

… hvorfor det er vigtigt, at vi bliver nysgerrige på os selv og vores egen inderside

… hvordan vi kan give os selv forsinket forældreomsorg og genetablere forbindelsen til kroppen

… hvordan vi tager tid til og passer på os selv.

… hjemmepasning vs. institutionsliv, og hvordan vi finder det rigtige valg for os.

 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Konkurrence: Anmeld podcastet & vind min nye kogebog Ganske enkelt

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Ved at lave en anmeldelse, deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for at modtage alle podcastepisoder.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar