BlueTaco // Glutenfree‬ bluecorn tortillas // Mexicansk taco restaurant i København

P6090379{ Overdådig mexicansk festmåltid hos BlueTaco i Blågårdsgade }

I øjeblikket er jeg i København, da jeg havde møder i byen torsdag-fredag og nu igen på mandag-tirsdag. Og så kan man jo ligeså godt gøre en tur ud af det! Derfor har jeg lokket Simon med på en lille kæresteweekend, og jeg kan godt sige jer, jeg har glædet mig til denne lørdag. Det er simpelthen så længe siden, vi har haft en hel dag for os selv, så det næste døgn skal bruges på at nyde alt og intet sammen med mit yndlingsmenneske. Uden andre planer end en lang gåtur ind gennem byen og vinsmagning i aften. Perfekt lørdag altså! 

P6090397

Et sted, jeg blev nødt til at hive Simon med forbi i går aftes, var BlueTaco på evigt fine Blågårdsgade. Mia og jeg besøgte det lille spisested for nogle uger siden, og vi blev begge blæst bagover af lækkerheden, den lille perle bød på. Her serveres autentiske tacos, der er blålige, fordi de er lavet på majsmel fra blå majs, der er glutenfri. Fyldet i tacosene kommer i 10 forskellige varianter, hvor af 3 er veganske – så I kan nok forestille jer, at mit grøntsagstossede selskab jublede ?

P6090394
P6090388

Vi valgte hver tre tacos, og de smagte ganske upåklageligt – nok især fordi, de stod på et bord i aftensolen, og der var god stemning i gaden. De blå tortillapandekager, var jeg særligt vild med, da de var tykkere og tydeligvist hjemmelavede. Udover tacosene holdt vi en “lille” snackfest med både formidable nachos og kikærtefritter on the side. Sidstnævne må I endelig ikke snyde jer selv for, hvis I kommer forbi. Kikærtefritterne (eller chickpea sticks, hed de vist) fik os begge til at falde bag over af begejstring, da vi tog første mundfuld. Tænk chilicheesetops, pommes frites og polenta i en skøn pærevælling.

Blue Taco
Blågårdsgade 1
2200 København

P6090399

Nå! Nu vil jeg hoppe på en hurtig løbetur, inden det når at blive alt for varmt. Beklager den sukkersøde start på indlægget her, men jeg vågnede op med at kæmpe smil på læben, og blev lige nødt til baske lidt af sommerfuglene i min mave jeres vej ?

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Din fine røde skjorte/kjole med sort mønster du har haft på på Snapchat i går, hvor er den fra? 🙂

Skriv en kommentar