Pande med grønkål og ristede butterbeans
Butterbean-pande med grønkål og æg er en lynhurtig ret, der serveres direkte fra panden. Piv-lækkert og virkelig nemt.
Butterbeansene smager fantastisk, når de bliver ristet let sprøde på panden. Sammen med spejlæg med blød blomme, sauteret grønkål og smeltet parmesan, får du et fyldstgørende, sundt og mættende måltid i én pande – lige til at servere med godt brød og gerne lidt gnavegrønt.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Find flere opskrifter på opskrifter med æg
- Humshuka – shakshuka på bund af hummus
- Salade niçoise med ristede kartofler
- Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh
- Æggekage med laks, squash og spinat
- Spejlægsreder med gulerod, sprød ost og chia-karse