Cocktail med solbærsnaps & hindbær

Her har jeg lavet en helt simpel cocktail af solbærsnapsen med knuste hindbær og mousserende vin, og jeg siger jer: Jeres kæber kommer til at ramme gulvet, når I tager første sip. Denne smukke cocktail smager af rød sodavand!

De dygtige piger fra Til Dels, som jeg interviewede i Martiny Podcast, har været så søde at sende mig et par flasker af deres snaps, og jeg må virkelig sige, at de holder, hvad de lover. Det smager jo ikke af snaps?! Det smager godt!?

Solbærvarianten smager særligt skønt i cocktails, hvor den giver sødme og smag af solbær og vanilje.

Nu er I ikke så heldige at have smags min Mormors hjemmelavede saftevand, som cocktailen ellers virkelig minder mig om, så I forestille jer i stedet en lidt mere syrlig rød sodavand. Yum, yum yum. Men hey! Husk lige, at den også indeholder lidt procenter 😉

Cocktail med solbærsnaps & hindbær

 

Bedøm denne ret

drink til 1 personer

Ingredienser

  • 1 håndfuld hindbær
  • isterninger
  • 1 del solbær-snaps, fx fra TilDels
  • 2 dele mousserende vin

Fremgangsmåde

Fyld hindbær i bunden af glasset, og mos dem let med en drinkspind (eller skaftet af en grydeske). Fyld op med isterninger, og hæld solbær snaps og mousserende vin i glasset. Rør rundt, pynt evt. med et par hele hindbær, og servér straks. 

Find flere opskrifter i samme kategori

Annonce // Udgivet i samarbejde med Eva Solo

God eftermiddag folkens – og god fyraften lige om snart! Jeg har i hvert fald planer om at klappe computeren sammen og fise ud for at fejre weekenden med Simon, så snart dette indlæg er udgivet. Vi skal hen og se på et nyt marokkansk kakkelbord, så vores altan rigtig kan tages i brug, og derefter står den på en filmaften med weekend-treats og måske også sådan en lækker sag her:

Den er pænt ikke? Den fine fredagscocktail er farligt, farligt god og smager som en boozy udgave rød sodavand. Jeg siger det bare ?

Cocktailsene har jeg stylet i de smukke glas fra Eva Solo, der fornyligt har lanceret en ny variant af deres glas med skrå kant: drikkeglas uden stilk. Mine nye glas er allerede blevet komplimenteret af tre forskellige søde mennesker, som vi har haft besøg af i ugens løb, for selvom designet er super simpelt, gør den tynde, skrå drikkekant, at de alligevel gør sig bemærket.

I sidste uge deltog jeg til en hyggelig frokost med Eva Solo, hvor vi fik lov til at style (og navngive) vores egen cocktail. Og jeg og min “Spicy Spring” (kreativt, ikke? haha!) vandt sørme! Som præmie har jeg fået mulighed for at tilføje flere af de fine Eva Solo glas til vores køkkenskab, og jeg glæder mig til at kunne dække bord med matchende drikkeglas og vinglas med den genkendelige kant.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar