Cocktail med solbærsnaps & hindbær

Her har jeg lavet en helt simpel cocktail af solbærsnaps med knuste hindbær og mousserende vin, og jeg siger jer: Jeres kæber kommer til at ramme gulvet, når I tager første sip. Denne smukke cocktail smager af rød sodavand!

De dygtige piger fra Til Dels, som jeg interviewede i Martiny Podcast, har været så søde at sende mig et par flasker af deres snaps, og jeg må virkelig sige, at de holder, hvad de lover. Det smager jo ikke af snaps?! Det smager godt!?

Solbærvarianten smager særligt skønt i cocktails, hvor den giver sødme og smag af solbær og vanilje.

Nu er I ikke så heldige at have smagt min Mormors hjemmelavede saftevand, som cocktailen ellers virkelig minder mig om, så I forestille jer i stedet en lidt mere syrlig rød sodavand. Yum, yum yum. Men hey! Husk lige, at den også indeholder lidt procenter 😉

cocktail med solbærsnaps

Cocktail med solbærsnaps & hindbær

 

Bedøm denne ret

drink til 1 personer

Ingredienser

  • 1 håndfuld hindbær
  • isterninger
  • 1 del solbær-snaps, fx fra TilDels
  • 2 dele mousserende vin

Fremgangsmåde

Fyld hindbær i bunden af glasset, og mos dem let med en drinkspind (eller skaftet af en grydeske). Fyld op med isterninger, og hæld solbær snaps og mousserende vin i glasset. Rør rundt, pynt evt. med et par hele hindbær, og servér straks. 

Find flere opskrifter i samme kategori

Cocktail med solbærsnaps

Den cocktail med solbærsnaps er farligt, farligt god og smager som en boozy udgave af rød sodavand. Den er perfekt, hvis du får gæster på besøg og har lyst til at prøve noget andet end klassikerne, man efterhånden har fået en hel del gange før. Den er anderledes, kreativ men stadig med en forholdsvis klassisk smag, så alle kan være med. Jeg har i hvert fald endnu ikke serveret den for nogle, der ikke blev begejstret for drinken. Solbærsnapsen giver en skøn og kraftig smag, hvor man tydeligt fornemmer både sødme og syrlighed fra de lækre bær. Sammensæt det med en lækker mousserende vin og så synger fuglene altså! Servér med isterninger og en håndfuld hindbær, så får du den fineste fredagsdrink, der passer til de fleste anledninger!

 

cocktail med solbærsnaps

Nem drink med få ingredienser

Denne drink er virkelig ligetil og består kun af 2 ingredienser: solbærsnaps og mousserende vin. Så bliver det ikke meget nemmere! Hvis du får gæster til middag er denne drink derfor oplagt. Den tager ingen tid at bikse sammen og smager helt igennem fantastisk. Og hvis der tilfældigvis er rester af den mousserende vin kan du snildt servere det til desserten! Win-win! Da opskriften kun indeholder 2 ingredienser vil dog anbefale at vælge god kvalitet – det kan virkelig smages!

TIP: Prøv også min opskrift på Gin & Tonic med jordbær og grape, den klassiske Aperol Spritz eller måske min påskede Snaps & Tonic?

Cocktail med solbærsnaps

Cocktail med solbærsnaps

Cocktail med solbærsnaps

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar