Efterårslookbook (video)

Åh, efterår ♥ Den smukkeste årstid, hvis I spørger mig. Men også den aller mest besværlige, når man skal klæde sig på om morgenen. Man aner ikke, om det kommer til at regne, blæse eller sne – eller om solen kommer til at brage igennem, som den har gjort en god del af oktober.

I videoen kan I se de outfits, jeg er aller gladest for at bruge dette efterår. Lag på lag er vejen frem, når vejret skifter, og så er der selvfølgelig masser af strik og brændte farver på bøjlerne.

Hvad er jeres garderobefavoritter dette efterår?

OUTFIT 1
Jeans: Weekday
Bluse: &OtherStories
Cardigan: &OtherStories
Taske: Mulberry
Øreringe: Duelig
Halskæder: Stine A & Pihl Bang

OUTFIT 2
Jeans: COS
Bluse: Asos
Læderjakke: Selected
Støvler: Billi Bi
Øreringe: Pico
Halskæder: Stine A & Pihl Bang

OUTFIT 3
Jeans: Weekday
Bluse: Free People
Øreringe: Asos
Støvler: Billi Bi
Halskæder: Stine A & Pihl Bang

OUTFIT 4
Nederdel: TooGoodToBeBasic
Strik: &OtherStories
Læderjakke: Selected
Støvler: Billi Bi
Øreringe: &Copenhagen
Hårspænde: Pico

OUTFIT 5
Jeans: Moves by Minimum
Turtleneck: Uniqlo
Frakke: COS
Sneakers: Reebok
Taske: Acne


 

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Wow Emma, det er noget smadderflot tøj til dig! ✨? De brændte farver klæder dig virkelig godt. Kan godt forstå, det er efterårsfavoritterne, både smukt og behageligt ?

  2. Hej Emma. Tak for en masse dejlig inspiration til efteråret 🙂 Jeg har lagt mærke til at du har slettet en del af dine ældre videoer inde på Youtube. Er der en særlig grund til det? Jeg elskede at kigge tilbage på dine ældre videoer engang i mellem, da de giver mig så meget motivation og inspiration!

    1. Hej Lisbeth <3 Det skyldes, at jeg har brugt musik med copyright i videoerne, så jeg har desværre været nødt til at fjerne dem :/

  3. Ejj, sindssygt flot og gennemført video, der er ingenting at sætte en finger på?? Både lydsiden, redigeringen, outfittene, det hele spiller. Jeg bliver meget inspireret til selv at prøve nogle outfits alla dine af. Har forresten også erhvervet mig den smukke Atelier Aarhus kalenderen, og glæder mig helt til at det bliver januar, så jeg kan begynde at bruge den. Hav en god regnvejrstirsdag ☔️

    1. Ih, tusind tak Agnethe <3 Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået fingrene i kalenderen. Jeg håber meget, at du bliver glad for den.

  4. Kære Emma, det er nogle smukke billeder. Hvor er du elegant! Gammeldags udtryk. I know. Hvor finder du inspiration til tøjstilen? Mette

    1. Hvor er du sød, Mette <3 Tak! Uh, det ved jeg ikke lige. Både på de sociale medier, hos mine veninder og i gadebilledet.

Skriv en kommentar