Emilies Paris // Natteliv, drinsk & dans

parisbynightemilie (1)
Hej alle
Så har jeg endnu en portion pariser-tips klar til jer! Efter en dag med kaffedrikning, oplevelser og en lækker middag begynder mørket så småt at sænke sig over Paris’ gader, og det er blevet tid til at bevæge sig ud i nattelivet. Nedenunder har jeg listet nogle af mine favoritsteder, og der er lidt til enhver smag – hvad enten det skal være afslappet, cocktails eller dans

{ N A T T E L I V }

Candelaria ligger på en dejlig gade i Marais og er den lækreste, lille mexi-biks med tacos, dagens ret og margaritas. Når mørket falder på, er et smut forbi cocktailbaren i “baglokalet” et must! Her ligger den sejeste lille bar gemt, som flere år i træk er blevet udnævnt til at være blandt verdens allerbedste. Jeg besøgte Candelaria første gang kort tid efter, jeg flyttede herned i 2013, hvor en mexikaner hev mig med derhen, og jeg lover, at baren lever op til sit omdømme! Priserne for cocktails er dog lidt pebrede som studerende, så hvis man gerne vil blive ved hele aftenen, kan jeg anbefale at tage forbi en af de mange fortovscaféer i området, hvor man altid kan få en god flaske vin til rimelige penge.

Candelaria 
Åben alle ugens dage, søndag til mandag fra 18.00-02.00
52, rue de Saintonge, 75003 Paris (Métro Filles du Calvaire)


Comptoir Général
er den sejeste bar langs Canal Saint Martin. Stedet er afrikansk og rummer alt, hvad der er brug for til en god aften – lækre drinks, nice musik, et dansegulv og god stemning. Baren er virkelig helt sin egen, og jeg elsker dens store, smukke, dekorerede rum. Om dagen holder denne lille bid af Afrika også åben med blandt andet en kaffebar og en hyggelig, lille gårdhave. Comptoir Général kan ved første øjekast være svær at finde (hvis altså ikke der allerede er kø udenfor), men gå igennem den store port og ned ad stien – så gemmer der sig en lille, tropisk verden.

Comptoir Général
Åben mandag til fredag fra 13.00-02.00, lørdag til søndag fra 11.00-02.00
80, quai de Jemmapes, 75010 Paris (Métro Jacques Bonsergent)

 
Nüba ligger på toppen af Cité de la Mode og er den sejeste tagterrasse-bar. Stedet er perfekt en lun sommeraften med kulørte lamper, dj’s, dans og udsigt over Seinen. Terrassen er ret stor, så der er både plads til dem, der vil nyde et glas stille og roligt, samt dem der hellere vil danse natten lang under åben himmel. Her er fri entré, men kom tideligt, da der mod midnat ofte er lang kø – en god idé kunne være at komme til middag og spise på terrassen, mens solen langsomt går ned. Her ligger både en rigtig lækker (og lidt dyr) restaurant plus en foodtruck med hjemmelavede burgere – mhhhh.

Nüba
Åben tirsdag til lørdag fra 18.00-05.00, søndag fra 12.00-00.00
36, quai d’Austerlitz, 75013 Paris (Métro Gare d’Austerlitz)

 
Rosa Bonheur ligger i Parc des Buttes Chaumont og er om sommeren altid stopfyldt med glade og øldrikkende mennesker. Der er vildt god stemning, og det er skønt (til lidt afveksling) at være omringet af store, grønne træer. I den anden ende af parken finder I Pavillon Puebla – en smuk, gammel pavillon. Pavillonen har en cool bar og bedst af alt den skønneste terrasse med lyskæder og hyggestemning. Inden for sender dj’en fed musik ud af højtalerne. Buttes Chaumonts tredje og sidste bar Le Pavillon du Lac ligger med den dejligste udsigt over parkens fine sø, og har over sommeren en udendørs Spritz-bar. Alle barer er perfekte efter en dag med afslapning i den dejlige park, som jeg skrev om i sidste uge.

Parc des Buttes Chaumont, 75019 Paris (Métro Buttes Chaumont)
Rosa Bonheur 

Åben onsdag til fredag fra 12.00-00.00, lørdag til søndag fra 10.00-00.00
Pavillon Puebla
Åben tirsdag til fredag fra 18.00-02.00, lørdag fra 12.30-02.00, søndag fra 12.30-20.00
Le Pavillon du Lac
Åben tirsdag til lørdag fra 10.00-00.00, søndag fra 10.00-20.00


Vi snakkes ved i næste uge til et sidste indlæg om dejlige Paris!
Bisous Emilie

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar