Emma Martiny kogebøger – nu som e-bøger

Jeg har længe gået med idéen om at forvandle mine fire kogebøger til e-bøger. At give jer mulighed for at have bøgerne let tilgængelige på jeres smartphone, computer, iPad eller andre digitale enheder. Ligesom jeg ved, at mange er glade for med min e-bog Hverdagsvelvære.

Der er en charme ved en fysisk bog, som det digitale aldrig vil konkurrere med, hvis I spørger mig. Men når man går i køkkenet, er det bare smart at have opskrifterne på en lille skærm fremfor en stor bog.

 

Emma Martiny e-bøger

De sidste måneder har Simon derfor brugt på at forvandle kogebøgerne til digitale filer, hvor man let kan klikke sig rundt og finde lige den opskrift, man leder efter. Indholdet i bøgerne er det samme, men designet er optimeret en smule, og så har vi blandt andet indsat interaktive links, så man let kan finde rundt mellem de forskellige side henvisninger.

 


KØB EMMA MARTINY KOGEBØGER SOM E-BØGER HER


 

E-bøgerne kan købes til blot 149,-, og den utrolig fair pris skyldes, at vi kan springe udgifter som trykkeri, forhandler og forsendelse over. For bøgerne indeholder præcis lige så mange opskrifter og skønne billeder, som i de fysiske versioner.

Som et særligt tilbud har vi også samlet alle bøgerne i et “E-bog bundel“, hvor man får alle fire bøger og altså mere end 450 opskrifter for blot 499,- kr. Find det lige her.

 

 

 

Skønne salater & vidunderligt tilbehør e-bog

Med min første kogebog Skønne salater og vidunderligt tilbehør, svarer jeg på det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi servere til?”. Bogen er nemlig fyldt med gode idéer til, hvad man kan spise til alt fra flæskesteg til falafel.

I denne e-bog finder du opskrifter, der passer til både hverdag og fest. Tilbehør til én, to eller femten. Salater til morgenmad, madpakke, score- eller familiemiddag. Sunde søde sager og retter, der kan føje et ekstra pift af luksus til din hverdag, med ingredienser der ikke vælter madbudgettet.

Find Skønne salater & vidunderligt tilbehør e-bog her

 

 

Herlig & ærlig mad

Denne kogebog er propfyldt med smukke billeder og mine aller-aller bedste opskrifter. Dem, jeg laver igen og igen og igen, og som jeg holder af at spise selv samt serverer for venner og familie.

Kogebogen indeholder opskrifter på sund mad til morgen, middag og aften, og inspirerer til, hvordan man kan få mere variation, farver og smag på tallerkenen. Opskrifterne er propfyldt med grøntsager og velsmag, men indeholder ingen gluten og raffineret sukker. De er alle inddelt i 8 kapitler, der gør det nemt at finde netop det, du har lyst til, eller en ingrediensliste, der matcher indholdet af dit køleskab.

Find Herlig & ærlig e-bog her

 

 

Fabelagtige fristelser

Min dessertkogebog Fabelagtige fristelser indeholder 100 søde opskrifter med mindre sukker og mere smag. 134 smukke sider med unikke og kreative opskrifter på morgenmad, chokolader, søde snacks, is, mousse, fromage, brød, snitter, barer, cookies, bagværk, muffins, tærter, frugtsalater, suppe og grød

Kogebogen er et indblik i hvad, jeg kalder mit moderne dessertkøkken. Et køkken, hvor der er plads til søde sager, men hvor man stadig lytter til sin fornuft. Opskrifterne forsøger at finde en sundere middelvej, og jeg forsøger stikke lidt til traditionerne for, hvordan kager og desserter bør se ud.

Find Fabelagtige fristelser e-bog her

 

Grøntsagsglæde

I min kogebog Grøntsagsglæde deler jeg over 100 opskrifter på sæsonens bedste salater og grønne retter. Opskrifterne er inddelt efter sæson, og kogebogen indeholder desuden en værktøjskasse med basisopskrifter på både dressinger, dips og drys, der kan bruges til at fremtrylle de skønneste salater af lige de råvarer, man har i køleskabet. 

I starten af kogebogen får man et inspirerende kapitel med både nemme og overdådige salatskåle, der viser, hvordan man kan skabe mættende, grønne måltider af bogens opskrifter.

Find Grøntsagsglæde e-bog her

 

E-bog Bundle

I dette bundle får du mine fire kogebøger som e-bøger i et samlet bundle:

  • Skønne salater & vidunderligt tilbehør
  • Herlig & ærlig mad
  • Fabelagtige fristelser 
  • Grøntsagsglæde

Her er massevis af inspiration til grøn, sund og velsmagende mad til alle dagens måltider. Mere end 450 fantastiske opskrifter at give sig i kast med.

Hver e-bog kan hentes seperat og gemmes på din computer eller smartenhed. E-bøgerne kan læses offline og udskrives.

Find e-bog bundel her

 

Shop the post

- reklamelinks

3 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar