En rejse mod mere selvkærlighed med Carla Mickelborg

En rejse mod mere selvkærlighed med Carla Michelborg

 

I dagens podcast har jeg besøg af en utrolig inspirerende ung kvinde, som mange af jer sikkert allerede kender. Carla Mickelborg spillede som barn med i de populære Far til Fire film, og i dag er hun en af Danmarks største YouTube-stjerner. Ser I nogle af hendes videoer, vil I helt sikkert straks mærke hendes gode energi og positivitet. Og jeg kan skrive under på, at hun bestemt stråler lige så meget i virkeligheden.
At Carla bruger sin YouTube-platform til at opløfte unge piger, er noget, jeg virkelig beundrer. Hendes videoer altid har et positivt, motiverende budskab om selvkærlighed, og i hver video minder os om, at hun “elsker sig selv, og giver slip i behovet om at sammenlige sig selv med andre“. Tænk engang, hvor fantastisk et indspark det er i verdenen af sociale medier, hvor vi hurtigt kommer til at føle, at vi ikke er smukke/sunde/kloge/tynde/populære nok.

I podcastet deler Carla sin egen rejse mod mere selvkærlighed, og så taler vi om at leve et autentisk liv, hvor man sætter mål med hjertet. I stedet for at fokusere på alt det, vi ikke har og endnu ikke er, mener Carla, at vi skal forsøge at leve det liv, vi virkelig drømmer om i dag – for lykken er her og nu, og ikke for enden af vores to-do lister.

 

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om…


… at være barneskuespiller

… Carlas uddannelse og vejen til at starte en succesfuld youtube kanal

… det tætte forhold, Carla har til sin mor

… Carlas opvækst, og hvad hendes mor har lært hende

… at sætte mål med hjertet

… baggrunden for den vægkalender, Carla har designet med sin mor

… at slutte fred med mad og sin krop

… hvad der sker, når vi stopper med konstant at være på kur

… at turde at springe ud i lige det, vi har lyst til at lave

… hvordan Carla tog på en indre rejse mod mere selvkærlighed 

LYT OGSÅ TIL: Digital detox og plantebaseret livsstil med Mia Gardum, 3 vigtige spørgsmål du kan stille dig selv med Emma Martiny eller At være skilsmissebarn og finde guldet i krisen med Ida Blom

 

Find Carla Mickelborg her:

instagram: @carlachloe & @mon.day.bliss

youtube: Carla Mickelborg

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar