Et fleksibelt arbejdsliv og endometriose med Maria Kietz

Et fleksibelt arbejdsliv og endometriose med Maria Kietz

Interview med Maria Kietz

I dagens podcast har jeg æren af at præsentere jer for en af de kvinder, jeg er så heldig at arbejde tæt sammen med i min hverdag. Min agent og kollega Maria Kietz, der uden tvivl er et af de sejeste og mest arbejdssomme mennesker, jeg er stødt på i mit arbejdsliv.

Marias karriere startede i modebranchen, hvor hun i flere år arbejdede som model og sidenhen tog en uddannelse som designer. Efterfølgende har hendes interesse ført hende over i branchen for online marketing, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med influent-marketing.

 

Lyt også til: S4E9 – Emily Salomon om autencitet og balance

 

Sammen med “min anden Maria”, Maria Vestergaard som jeg tidligere har interviewet til podcastet, har Maria Kietz og jeg stiftet Collab Management. Et influent-management, der på nuværende tidspunkt repræsenterer fire profiler: Julie Bruun, MortilMernee, Maria Vestergaard og jeg.

I sit daglige arbejde sidder Maria altså som agent for os fire influenter, og hun har en enorm viden om branchen, som hun deler ud af i dagens podcast. Hun deler desuden, hvad det har betydet for hende at skabe et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor hun bogstaveligt talt kan arbejde fra sofaen og tilpasse ugens opgaver til energiniveau og motivation.

 

At leve med endometriose

Maria lider af den kroniske sygdom endometriose.  En sygdom, som i perioder er meget smertefuld og begrænsende, men som hun har været nødt til at lære at leve med. I slutningen af interviewet kan I høre, hvordan Maria har forsøgt at acceptere sin endometriose, og hvordan hun er blevet bedre til at lytte til og passe på sin krop – også når den ikke kan det, hun ville ønske.

 

Lyt også til: S4E10 – Soloshow – behovet for kontrol

 

Find Maria Kietz her:

www.collabmanagement.dk

Instagram: @collabmanagement

Instagram: @Mariadamkietz

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om… 

… Marias karriere som model, og hvad den lærte hende i en ung alder.
… hendes vej fra modebranchen til at arbejde med online marketing.
… hvorfor Maria blev blogger, og hvorfor hun lukkede sin blog igen.
… at flytte til Frederica fra København.
… at arbejde fra sofaen og have et fleksibelt arbejdsliv.
… Marias arbejde som influent-manager
…  de fordomme Maria møder som influent marketing
… hvordan branchen for influent marketing har udviklet sig
… hendes gode råd til at få succes på de sociale medier
… Marias kroniske sygdom 
endometriose
… hvordan hun lever med sygdommen og har lært at acceptere den.

 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Konkurrence: Anmeld podcastet & vind min e-bog Hverdagsvelvære

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Ved at lave en anmeldelse, deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for nyheder, opskrifter og kig ‘behind the scenes’.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar