Få ro på bekymringerne med Emma Martiny

Få ro på bekymringerne med Emma Martiny

 

Har du også svært ved at få ro på bekymringerne? Jeg har aldrig været typen, som bekymrede mig meget. Indtil jeg blev gravid. Pludselig var pyt-knappen øm og nærmest umulig trykke på, og bekymringerne kunne hobe sig op. En snebold af “hvad-nu-hvis”, der bare voksede sig større og større.

I dette soloshow fortæller jeg, hvordan jeg har arbejdet på at få ro på mit bekymrede sind. Om hvorfor jeg lige pludselig slet ikke kunne genkende mig selv, og hvordan jeg øver mig i ikke at lade bekymrings-snebolden rulle videre – både for min egen skyld og for at være den mor, jeg ønsker.

Jeg håber, I vil kunne se jer selv i min fortælling og forhåbentlig finde inspiration til, hvordan I kan få mere ro i jeres eget liv og sind.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

LYT OGSÅ TIL: Hormonel ubalance – soloshow eller At finde sin egen vej med Camilla Bundgaard eller  Motivationsboost – soloshow

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar