Fra hobbyblog til velkendt brand med Ann-Christine Hellerup Brandt

Fra hobbyblog til velkendt brand med Ann-Christine Hellerup Brandt

Interview med Ann-Christine fra Valdemarsro.dk

I denne uges podcast-episode har jeg æren af at byde Ann-Christine Hellerup Brandt velkommen. Hun er kvinden bag Valdemarsro.dk – Danmarks største blog, tør jeg næsten sige, hvor hun har over 1,5 million unikke læsere hver måneden.

Ann-Christine er en, jeg har særlig stor respekt for, indenfor vores branche. Når vi mødes, bliver en hurtig kop kaffe altid til flere timers inspirerende samtale, der efterlader mig opløftet og topmotiveret. Jeg håber, I vil have samme oplevelse, når I har lyttet til interviewet i dag – også selvom I ikke driver en online og/eller selvstændig virksomhed. De guldkorn, Ann-Christine kommer med, er nemlig brugbare for alle, der prøver at finde mere glæde og balance i hverdagen.

En hverdag med mere balance

I interviewet deler Ann-Christine, hvordan hun forsøger at skabe en hverdag med tid til både sin virksomhed, sine passioner og familielivet med to børn. Alt de sociale medier somme tider fylder for meget i vores hverdag, kan de fleste nok nikke genkendende til, men udfordringen bliver kun endnu større, når det er en del af ens arbejde.

Fra hobbyblog til velkendt brand

Hvis I interesserer jer for sociale medier, blogs og online forretning, er dagens podcast-episode et absolut ‘must listen’. Ann-Christine fortæller om sin rejse fra hobbyblogger til i dag at have opbygget et brand, som er både hendes og manden Martins fuldtidsbeskæftigelse. Hun deler nogle af de bump, der har været på vejen, og hvorfor det kan være svært at forblive motiveret, når ens store drøm pludselig er blevet til virkelighed.

Find Ann-Christine her:

www.valdemarsro.dk

Instagram: @Valdemarsro_dk

YouTube: Valdemarsro  

Facebook: Valdemarsro

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… livet som selvstændig
… hvordan Valdemarsro startede
… hvordan Ann-Christine mistede gnisten i sit arbejde, men fandt glæden igen
… hvorfor struktur er vigtigt i livet som selvstændig
… hvorfor hun ”kun” blogger 3 gange om ugen
… at give sig selv friheden til at vælge til og fra
… at hun aldrig er bange for at handle på noget
… forskellen på at være privat og personlig
… hvorfor hun fokuserer mere på sit eget brand end sponsoreret samarbejde
… hvor Valdemarsro bevæger sig hen nu
… hvorfor hendes bedste råd er at få nok søvn
… hvorfor hendes mand er den person, hun beundrer mest

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for nyheder, opskrifter og kig ‘behind the scenes’.

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Vildt spændende interview! Jeg er meget inspireret efter at have hørt jeres tanker om at drive forretning og leve livet. Jeg tænker selv meget over, hvad det er for nogle krav vi sætter os selv, og hvad vi egentlig vil opnå med dem. Jeg arbejder meget på at lave mine drømme til planer, men nogle ting er også bare rare at drømme om uden at arbejde målrettet mod noget. Jeg tænker, at det gælder om at finde en lykkelig balance mellem tingene.

Skriv en kommentar