Fra sygemelding til iværksættersucces med Carina Due

I dagens episode har jeg glæden af at interviewe Carina Due, som står bag det kreative marketingbureau BrandSome. Carina tager os med hele vejen fra starten på sin sygemelding, til hvor hun står i dag og kan kalde sig en ægte iværksættersucces. Det er en historie om, hvordan livet sommetider, ganske urimeligt, slår koldbøtter og om at skøjte rundt, men også en historie om at finde sin egen vej og lande på benene igen.

 

fra sygemelding til iværksættersucces podcast episode carina due

 

Hør Carina Dues historie fra sygemelding til iværksættersucces

Måske du kan genkende Carina Dues navn fra hendes tid i underholdningensbranchen, hvor hun arbejdede som model, tv-vært og skuespiller? I dag ser hendes arbejdsliv helt anderledes ud, og vejen dertil har bestemt ikke været i rejse uden store bump på vejen.

For en del år tilbage var Carina udsat for et biluheld, som resulterede i store smerter og et hovedtraume, som af gode grunde vendte op og ned på hendes hverdag. Hun blev nødt til at trykke pause i sin karriere og langsomt finde sin vej tilbage til en hverdag og et arbejdsliv, som var realistisk for hendes krop efter ulykken.

 

LYT OGSÅ TIL: At lande i moderskabet med Emma Martiny, Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard eller At skabe sit eget drømmeliv med Anna Reinholdt

 

citat af carina due

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

Find Carina Due her

Instagram @carinadue

www.brandsome.dk

 

I denne episode kan du høre om…

… Carinas rejse fra mediebranchen til at skabe sit eget online marketing bureau.

… hvordan Carinas liv forandrede sig, da hun var ude for et biluheld

… hvordan hun måtte erkende, at hun ikke længere var i stand til at udføre sit arbejde i underholdningsbranchen.

… hvordan Carina fandt sin vej ind i marketingbranchen.

… hvordan Carina fik sine første kunder og skalerede sin virksomhed

… hvordan det er at være mor til en 22-årig og en 3-årig

… at blive mor og samtidig en ny virksomhed med vind under sejlene. 

 

LYT OGSÅ TIL: At have sig selv med når livet tager kvantespring med Camilla Julie Skov Hansen, Få ro på bekymringerne med Emma Martiny eller At dele livets op- og nedture med Cathrine Widunok Wichmand

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar