Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater og svampe
Fyldt kyllingebryst er en virkelig dejlig spise, der sikrer at kyllingekødet får masser af smag. Mange laver ofte kylling helt simpelt, men med få ekstra ingredienser kan kylling virkelig få et kick, når det fyldes som her, og det gør kødet meget mere spændende.
Kyllingebrystet fyldes her med en smagfuld blanding af smøreost, der røres med basilikum, hvidløg, soltørrede tomater og finthakket champignon. Det giver kødet masser af saft og velsmag. Især når de også vikles ind i serranoskinke, der bliver sprød og lækker efter en tur i ovnen.
TIP: Prøv også min opskrift på fyldt kylling med mozzarella og rød pesto
Perlebygsalat med bagte vindruer
Den fyldige og mættende salat med perlebyg er ekstra særlig, da den er tilsat bagte vinduer. Det lyder måske lidt skørt, men lov mig, at du giver opskriften et forsøg, for det smager fuldstændig vidunderligt, særligt med modspillet fra den velbalancerede dressing.
TIP: Prøv også en boghvedesalat med bagte rødbeder eller veganske kebabspyd med en frisk perlespeltsalat
Find flere lækre opskrifter med kyllingekød:
Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder
Kyllingelår med gulerodssalat & hindbær
Rugkernesalat med kylling, ost og vaniljedressing