Garderobeglæde med Camilla Højfeldt

Garderobeglæde med Camilla Højfeldt

 

I denne podcastepisode deler Camilla Højfeldt, hvordan man kan skabe mere Garderobeglæde. Hvordan vi undgår fejlkøb og i stedet kan åbne skabslågen ind til en mindre, mere velkurateret garderobe fyldt med tøj, vi elsker og har lyst til at bruge igen og igen.

Lad dig inspirere til mere Garderobeglæde med Camilla Højfeldt

Camilla Højfeldt står bag instagramprofilen @garderobe.glaede. Her dokumenterer hun, hvordan hun har ændret sine shoppingvaner, tømt ud i klædeskabet og skabt en garderobe fyldt med tøj, hun elsker. En process, som har mindet hende om, hvordan hun har lyst til at prioritere sine penge – og tid – og som har hjulpet hende med at finde sin egen personlige stil.

 

LYT OGSÅ TIL: MARTINYs Podcast 2.0 med Emma Martiny, Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard eller Indre værdier som kompas med Mia Gardum

 

garderobeglæde

 

En mere bæredygtig garderobe, som vækker glæde

I denne episode af MARTINYs Podcast deler Camilla sine bedste råd til at shoppe med større omtanke.

Det kan næppe være nogen overraskelse, at modeindustrien er en kæmpe klimasynder. De fleste af os ved godt, at vi kunne gå mere klimavenligt klædt og shoppe med større omtanke, men det er som om, at det er nemt at glemme, når tøjkrisen hilser på mandag morgen, eller vi lige mangler følelsen af at iklæde os noget nyt og smart  til en særlig begivenhed.

Men vent lige – inden du skipper podcastepisoden af frygt for, at den bliver én lang opremsning af ting, som giver dårlig klimasamvittighed. Denne episode handler nemlig ikke om at forbruge mere bevidst alene for klimaets skyld – men også din egen.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP – Garderobeglæde med Camilla Højfeldt

 

Find Camille Højfeldt her:

Instagram @garderobe.glaede

 

I denne episode kan du høre om…

… Camillas oplevelse af at arbejde i modeindustrien, og hvorfor hun valgte en anden vej.

… Hvordan Camillas shoppingvaner begyndte at ændre sig.

… at prioritere sine penge og dermed tid.

… Hvorfor Camilla startede Instagramprofilen “garderobe.glaede”. 

… Hvordan vi kan gribe det an, hvis vi ønsker at skabe mere garderobeglæde.

… Hvordan vi undgår fejlkøb. 

… hvorfor det ikke er overfladisk at gå op i tøj.

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar