Gaveindpakning med rosmarinkrans

PC210139
Heysan folkens ? Har I fået købt og pakket de sidste julegaver ind?
Tidligere på ugen blærede jeg mig med, at jeg havde været ude i god tid i år… Meeeen et par dage efter opdagede jeg så pludseligt, at der var én, jeg havde glemt: Gaven til min yngste søster, som jeg dagen forinden havde givet samme “ej, det er bare så skønt at have styr på det hele”-remse over telefonen. Min glorie, som jeg ellers var godt igang med at pudse, kunne jeg altså godt pakke væk igen, men det hjalp heldigvis lidt på samvittigheden, da jeg efterfølgende ringede hende op igen for at høre, hvad det nu var, hun ønskede sig. I stedet for at blive små-mopset over, at jeg havde glemt hendes gave, åndede hun lettet op og brød ud i latter – der var nemlig også én gave, det lige var gået op for hende, hun havde glemt. Min. Haha! Men altså, det er jo altid noget, at de to mest distræte familiemedlemmer glemmer hinanden og ikke andre ?
PC210099
Efter min søster og jeg havde udvekslet gaveønsker over telefonen for 5. gang, og jeg havde kæmpet mig igennem den massive menneskemængde, der pt er fast inventar på Strøget, kunne jeg for alvor sætte flueben ved årets gavehandel, så jeg kunne tage hul på det hyggeligste: gaveindpakningen!
PC210093
De yndigeste to gaver, jeg fik pakket ind blev disse. De er super-simple, men virkelig, virkelig fine, synes jeg. Gaveindpakningen består af klassisk (billigt) brunt papir, gavebånd fra Søstrene Grene og små rosmarinkranse lavet på nul-komma-fem med en smule ståltråd. Kransene pynter gevaldigt, virker ret overskudsagtige, og så dufter den friske rosmarin helt fantastisk ?
PC210112

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej hvor er det sjovt! Jeg har brugt nøjagtig samme papir og bånd, og min tanke var også, at der skulle en “grøn dusk” på. Jeg fandt desværre ikke noget jeg kunne bruge. Til gengæld fandt jeg de fineste minijulebukke i en lille forretning i Strædet, som også gør sig ganske godt.
    Men hvor er de fine og vildt god idé med rosmarin som kranse, både pga. udseendet og duften.
    Rigtig glædelig jul til dig og dine <3

Skriv en kommentar