Gin-gin Mule

PB030404Jeg ved det godt… Det er måske liiidt tidligt på ugen at servere en drink, men ikke desto mindre var det, hvad jeg gjorde i går aftens, da Simon og jeg glemte alle gode intentioner om at bruge vores aftenener offline og i stedet tilbragte dagens sidste timer foran hver vores computer. Han med et eller andet fancy tegneprogram, og jeg med et meget ufancy budget og en video, der pludselig ikke ville uploade, efter jeg havde brugt 3 timer på at redigere den… Drinken var altså much needed, skal vi bare sige det sådan.
PB030446
Mange af jer kender sikker allerede Moscow Mule. Jeg smagte drinken første gang, da vi fejrede nytår i Berlin sidste år, og siden da jeg har været stor fan – ligesom resten af verden, virker det til, for jeg ser den i hvert fald dukke op alle steder for tiden.
En Mule består af spiritus, lime og ginger beer, og denne aften erstattede jeg vodka, som man normalt bruger til Moscow Mule, med gin (en virkelig(!) lækker sag fra Jensen’s, seriøst: prøv den!) og tilsatte lidt frisk mynte. Nu er jeg jo ret glad for gin (G&T for the win!), og derfor blev jeg straks svært begejstret for drinken, der allerede efter første sip slog den klassiske hr. Moscow af pinden på min hitliste. Tænk en mere krydret Gin & Tonic mikset med en Moscow Mule med et hint af Mojito… Nam!
PB030426
Ingredienser til 1 drink
Isterninger
Saften af 1/2 lime
1 lille håndfuld mynteblade
4 cl gin
Evt. lidt sukkersirup
Ginger beer
Fyld glasset med isteringer, og pres limesaften over. Tilsæt lidt friskhakket mynte og sukkersirup, hvis du vil have en sødere drink, og fyld glasset med ginger beer. Pynt med mynteblade og servér.

PB030421

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Den ser virkelig indbydende og lækker ud den drink – den tror jeg, at jeg vil lave til min kæreste og jeg i morgen aften, som en “god weekend”-drink (:

Skriv en kommentar