Gin-gin Mule

Denne drink minder om en Moscow Mule men med et lille twist. Jeg bruger nemlig gin fremfor vodka og tilsætter desuden frisk mynte. Resultatet bliver super lækkert, når man kombinerer smage fra – efter min mening – nogle af de tre lækreste drinks. Lidt som en Moscow Mule, Gin & Tonic og Mojito i én. Behøver jeg sige mere?

gin-gin mule

Gin-gin mule

 

Bedøm denne ret

til 1 personer
forberedelse 5 min / tilberedning 0 min / i alt 5 min

Ingredienser

  • Isterninger
  • Saften af 1/2 lime
  • 1 lille håndfuld mynteblade
  • 4 cl gin
  • Ginger beer
  • Evt. lidt sukkersirup (alt efter hvor stærk din ginger beer er)

Fremgangsmåde

Fyld glasset med isteringer, og pres limesaften over. Tilsæt lidt friskhakket mynte og sukkersirup, hvis du vil have en sødere drink, og fyld glasset med ginger beer. Pynt med mynteblade og servér.

Find flere opskrifter i samme kategori

gin-gin mule

Gin-gin Mule: Moscow Mule med et twist

Jeg kan godt forstå, hvis du tænker, hvad er en Gin-gin Mule? Men det skal du nok snart blive klog på! For det er på vej til at blive en af dine nye favoritter. Mange kender allerede den lækre Moscow Mule. Jeg smagte drinken første gang, da vi fejrede nytår i Berlin sidste år, og siden da jeg har været stor fan – ligesom resten af verden, virker det til, for jeg ser den i hvert fald dukke op alle steder for tiden.
En Mule består af spiritus, lime og ginger beer. I denne opskrift giver jeg klassikeren et lille twist, hvor jeg erstatter vodka, som man normalt bruger til Moscow Mule, med gin og tilsætter lidt frisk mynte. Resultatet er helt fantastisk! Nu er jeg jo ret glad for gin (særligt en god gin & tonic), og derfor blev jeg straks svært begejstret for drinken – allerede efter første sip slog den klassiske hr. Moscow af pinden på min hitliste. Tænk en mere krydret Gin & Tonic med smage fra både Moscow Mule og Mojito. Så bliver det ikke bedre!

 

TIP: Prøv også en cocktail med hindbær og solbærsnaps eller en sommerlig gin & tonic med jordbær og grape

 

lækker drink

 

gin-gin mule


ingredienser til gin-gin mule

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Den ser virkelig indbydende og lækker ud den drink – den tror jeg, at jeg vil lave til min kæreste og jeg i morgen aften, som en “god weekend”-drink (:

Skriv en kommentar