Grøntsagsglæde, nydelse og næring med Emma Martiny

Grøntsagsglæde, nydelse og næring
Glædelig søndag, søde mennesker!
Inden jeg hopper afsted for at gøre klar til workshop og bogreception senere i dag (ses vi?!), vil jeg dele denne uges soloshow med jer.
I har måske luret, at temaet for de næste podcastepisoder bliver sundhed i forhold til krop og kost. Vi startede med interviewet med min søster, og de næste uger glæder jeg mig til at interviewe nogle virkelig inspirerende folk om alt fra kropskærlighed til sund kost og bevægelse.
I denne uge er det som sagt tid til et soloshow, og i anledningen af, at min kogebog Grøntsagsglæde udkom i fredags, vil jeg bruge dagens taletid til at fortælle lidt om mit eget forhold til mad. Først får I et indblik i, hvad den nye kogebogen indeholder, og dernæst deler jeg, hvad Grøntsagsglæde betyder for mig, og hvordan jeg forsøger at finde en balance mellem nydelse og næring.
Jeg håber, at mine ord vil kunne sætte nogle gode overvejelser i gang hos jer. Og så GLÆDER jeg mig til at fejre udgivelsen af min nye bog med en masse af jer i dag ♥
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… hvorfor jeres respons betyder noget

… hvorfor jeg øver mig i at sige tak og give komplimenter
… den respons, min søster og jeg har fået på sidste uges podcast
… hvad de næste podcastepisoder kommer til at handler om
… min nye kogebog!
… hvad Grøntsagsglæde indeholder og tankerne bag
… hvorfor jeg ikke bryder mig om at kalde mad sund/usund
… begreberne nydelse og næring i forhold til vores kost


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Stort tillykke med (hvad der ligner) endnu et mesterværk fra din hånd, Emma! Jeg glæder mig meget til at få fingerene i kogebogen!
    Jeg er særdeles vild med din podcast for tiden. Emnerne ræsonnerer virkelig meget hos mig, og så føler jeg en virkelig god energi fra din side, hvis det giver mening? Tak for stor inspiration – både i og uden for køkkenet i hvert fald 😉
    Kh Mette

    1. Tusind tak, sødeste Mette <3 Jeg hygger mig også gevaldigt med at lave podcasten, så jeg er glad for, at det kan mærkes på den anden side af skærmen.
      KH

Skriv en kommentar