I har måske luret, at temaet for de næste podcastepisoder bliver sundhed i forhold til krop og kost. Vi startede med interviewet med min søster om spiseforstyrrelse, og de næste uger glæder jeg mig til at interviewe nogle virkelig inspirerende folk om alt fra kropskærlighed til sund kost og bevægelse.
I anledningen af, at min kogebog Grøntsagsglæde udkom i fredags, vil jeg bruge dagens taletid til at fortælle lidt om mit eget forhold til mad. Først får I et indblik i, hvad den nye kogebogen indeholder, og dernæst deler jeg, hvad ‘Grøntsagsglæde’ betyder for mig, og hvordan jeg forsøger at finde en balance mellem nydelse og næring. Det er en balance, der er enormt vigtig for mig – at man skal kunne leve generelt sundt men med plads til nydelse af søde sager. Med andre ord at have et afslappet forhold til mad, hvor man passer på de farlige kasser af hvilke fødevarer, der er ‘sunde’ og ‘usunde’.
Jeg håber, at mine ord vil kunne sætte nogle gode overvejelser i gang hos jer. Og at I vil tage godt imod min kogebog, som I kan finde lige her♥
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP
I denne episode kan du høre om…
… hvorfor jeres respons betyder noget
… hvorfor jeg øver mig i at sige tak og give komplimenter
… den respons, min søster og jeg har fået på sidste uges podcast
… hvad de næste podcastepisoder kommer til at handler om
… min nye kogebog!
… hvad Grøntsagsglæde indeholder og tankerne bag
… hvorfor jeg ikke bryder mig om at kalde mad sund/usund
… mit forsøg på at leve sundt med grøntsagsglæde, nydelse og næring
… begreberne nydelse og næring i forhold til vores kost
LYT OGSÅ TIL: Alternativ behandling og intuition med Katrine Birk, Realistisk sundhed med Anna Bogdanova eller Hverdagsminimalisme med Mia Gardum