Healing og clairvoyance med Diane Soa

Healing og clairvoyance med Diane Soa

Diane Aurora Soa er en helt fantastisk, vis kvinde, som arbejder som clairvoyant healer med egen klinik i København. Det var en ret speciel oplevelse at interview Diane. Hver gang hun svarede på et spørgsmål, skulle jeg minde mig selv om at fortsætte samtalen og stille et nyt, selvom jeg mest bare havde lyst til at sige ahhh og så sætte mig og fundere over hendes ord og det, der dukkede op inde i mig.

Heldigvis har I ikke interviewer-rollen, når I lytter med, så jeg håber, I vil benytte jer af muligheden for at trykke stop og tage et par tænkepauser, når der er behov for det. I interviewet kommer Diane og jeg forbi en del forskellige emner – alt fra mere konkrete forklaringer på healing og clairvoyance, og hvordan Diane arbejder, til store universelle sandheder og budskaber – så hold tungen lige i munden og nyd hendes vise ord♥

 

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om…


… hvorfor Diane valgte healerskolen i en ung alder.

… hvad healing er, og hvordan Diane arbejder.

… hvorfor kroppens healing processer kan stagnere.

… hvorfor de yngre generationer er mere åbne og sensitive.

… hvordan de sociale medier kan gøre os mere søgende efter det spirituelle.

… hvad det vil sige at være clairvoyant, og hvordan Diane bruger sine evner.

… hvordan Diane arbejder med astrologi. 

… hvad det vil sige at være lyset i sit eget liv.

… hvordan man tager sit lys hjem og tager ansvar for sit eget liv.

… at livet er cirkulært

… om at meditere 16 timer om dagen i 60 dage

… hvorfor det er så vigtigt at være ærlig

… emner som healing og clairvoyance

LYT OGSÅ  TIL: Krystaller og passionsdrevet forretning med Noell Elise, Kreativitet, iværksætteri  og stress med Frederikke Schmidt eller En rejse mod mere selvkærlighed med Carla Mickelborg

Find Diane her:

instagram: diane_soa


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Årh fantastisk podcast. Jeg hørte hende for ikke så længe siden inde på chrichritv (mener jeg det var) hvor hun snakker om stjernetegn og jeg har sjældent være så afslappet og rolig i hovedet som efter jeg havde hørt hende snakke og fortælle – så tak fordi du interviewede hende 🙂

    1. Tusind tak søde Lykke <3 Jeg synes også, at videoerne på ChrichriTV var helt fantastiske.

Skriv en kommentar