Herlig & ærlig mad bogreception // Omgivelserne

P5010006
Jeg nåede aldrig til at vise jer billeder af omgivelserne i forbindelse med min bogreception. Og dét kan jeg altså ikke have hængende på mig, for det SMUKKE lokale hos VinDanmark fortjener al den opmærksomhed, det kan få. Jeg har allerede meldt ud, at jeg når engang skal giftes, så er det der, det skal foregå. Haha ?
P5010037
Det smukke og rustikke lokale er en gammel lagerhal, der netop er blevet bygget om, så der nu er både isolering, køkken og svalegang, hvilket gør det perfekt til diverse arrangementer. De søde mennesker hos VinDanmark fortalte mig, at de endnu ikke helt har afgjort, hvad lokalet skal bruges til, så det er ikke officielt en location til udlejning (endnu), men hvis I er interesserede i at afholde jeres næste fest dernede, kan I jo svinge forbi og høre dem ad.
P5010033
Udsmykningen af lokalet kan jeg på igen måde tage æren for. Jeg havde hyret min søde søster Johanne til at stå for det, så hun havde fikset alt fra bloklys og bambusskåle til smagsprøverne til visitkort og den fine, fine blomstervæg. Væggen lavede Johanne, Maria (stjernen, der hjælper til med bloggen bag facaden) og min mor ved at hænge blomster op i fiskesnørre, og jeg synes simpelthen, den blev helt fantastisk.
P5010008P5010205
Jeg tror ikke, der var en eneste gæst, der ikke komplimenterede omgivelserne, og det var virkelig en fornøjelse at kunne invitere folk til at hygge sig i så smukt et lokale. At vejret endda tilmed bød på årets første forårsdag, så halvdelen af gæsterne kunne slå sig ned på havnen med smagsprøver og bobler, gjorde, at jeg ikke kunne have bedt om mere. Nøj, hvor var det altså bare en god dag ?
P5010011

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar