Hjemmelavede bananchips

Mangler du inspiration til en sund og sød snack i hverdagen? Så er min opskrift på bananchips perfekt! De smager herligt og er uden tvivl langt bedre end dem du finder i supermarkedet. Heldigvis er de også utrolig nemme at lave. Servér en skålfuld til din yndlingsserie og nyd!

bananchips

Bananchips

 

Bedøm denne ret

Ingredienser

  • Modne bananer (det er vigtigt, at de er meget modne)
  • Eventuelt krydderier, fx kanel, vanilje eller kardemomme

Fremgangsmåde

Skær bananerne i så tynde skiver som muligt, og placer dem på en bekældt bageplade. Bag bananskiverne i ovnen ved 100 grader i ca. 45 minutter til en time, indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs.
Lad de færdige chips køle helt af på en bagerist, inden de opbevares i en lufttætbeholder.

Find flere opskrifter i samme kategori

 photo bananchips1_zpsde49407a.jpg

Hjemmelavede bananchips

Mmmhm… disse hjemmelavede, søde og sprøde bananchips er virkelig en helt anden historie, end dem man kan købe i butikkerne. De er en sikker vinder som en lille eftermiddagssnack herhjemme. Og chipsene er meget nemmere at lave, end man skulle tro. Jeg tør i hvert fald godt at påstå, at man ikke vil række ud efter købevarianten, når først man har erfaret, hvor let det er at trylle en moden banan om til knasende, tynde chips.

 photo bananchips4_zpsc54fed9e.jpg

Lækre sunde snacks

For mig betyder det meget at spise sundt uden at skulle give afkald på snacks og søde sager. Derfor elsker jeg at give mig i kast med at lave nogle sundere opskrifter, hvor man laver sundere versioner af mine cravings – uden at skulle gå på kompromis med smagen!
Jeg har efterhånden fået samlet en del opskrifter, som jeg elsker at bruge. Prøv også min opskrift på tørret mango med mørk chokolade, sunde træstammer eller måske den nemmeste opskrift på chokoladetrøfler?

 photo bananchips3_zpsfa22dd6b.jpg

 photo bananchips2_zpse49da640.jpg

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar