Hjemmelavede bananchips

 photo bananchips1_zpsde49407a.jpg
Mmmhm.. disse hjemmelavede, søde og sprøde bananchips er virkelig en helt anden historie, end dem man kan købe i butikkerne. De er en sikker vinder som en lille eftermiddagssnack herhjemme, og chipsene er meget nemmere at lave, end man skulle tro. Jeg tør i hvert fald godt at påstå, at man ikke vil række ud efter købevarianten, når først man har erfaret, hvor let det er at trylle en moden banan om til knasende, tynde chips.
 photo bananchips4_zpsc54fed9e.jpg
Ingredienser
Modne bananer (det er vigtigt, at de er meget modne)
Eventuelt krydderier, fx kanel, vanilje eller kardemomme.
 photo bananchips3_zpsfa22dd6b.jpg
Skær bananerne i så tynde skiver som muligt, og placer dem på en bekældt bageplade. Bag bananskiverne i ovnen ved 100 grader i ca. 45 minutter til en time, indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs.
Lad de færdige chips køle helt af på en bagerist, inden de opbevares i en lufttætbeholder.
 photo bananchips2_zpse49da640.jpg

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar