
Ingredienser
- Modne bananer (det er vigtigt, at de er meget modne)
- Eventuelt krydderier, fx kanel, vanilje eller kardemomme
Fremgangsmåde
Skær bananerne i så tynde skiver som muligt, og placer dem på en bekældt bageplade. Bag bananskiverne i ovnen ved 100 grader i ca. 45 minutter til en time, indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs.
Lad de færdige chips køle helt af på en bagerist, inden de opbevares i en lufttætbeholder.
Hjemmelavede bananchips
Mmmhm… disse hjemmelavede, søde og sprøde bananchips er virkelig en helt anden historie, end dem man kan købe i butikkerne. De er en sikker vinder som en lille eftermiddagssnack herhjemme. Og chipsene er meget nemmere at lave, end man skulle tro. Jeg tør i hvert fald godt at påstå, at man ikke vil række ud efter købevarianten, når først man har erfaret, hvor let det er at trylle en moden banan om til knasende, tynde chips.
Ej hvor ser det bare mega lækkert ud, det tror jeg, at jeg vil bruge som søndagsbeskæftigelse i morgen 🙂
Det synes jeg, du skal gøre 🙂 De er vildt gode!