Hormoner og den kvindelige cyklus med Laura Grubb

Hormoner og den kvindelige cyklus med Laura Grubb

Hvor har jeg bare glædet mig til at dele denne uges podcastepisode med jer! Mit interview med Christine Bonde om p-piller og hormonbalance er en af de mest populære episoder af MARTINYs Podcast, og jeg modtager fortsat mange henvendelser fra unge kvinder, der ønsker at blive klogere på deres egen krop, hormoner og cyklus.
Kvindekroppen og hvad det vil sige at være kvinde i denne moderne verden, er emner, jeg er utrolig passioneret omkring. Så jeg synes, det er så fedt, at mange af jer deler min interesse. I ved måske, at jeg selv har døjet med nogle hormonelle ubalancer, og den oplevelse er for mig en kæmpe motivation for at bruge mine platforme til at gøre jer klogere, så I kan undgå at skulle igennem det samme som jeg.

I dagens episode har jeg besøg af Laura Grubb, der er kostvejleder, yogalærer og (hvad jeg vil kalde) cyklusekspert. Laura har en kæmpe stor viden om hormoner og den kvindelige cyklus, og det er denne, hun deler ud af på dejlig letforståelig facon. Der er mange guldkorn i dagens interview, og jeg håber, at I vil tage pen og papir frem og tage noter, for hvis I spørger mig, burde denne viden blive give videre til alle piger (og drenge!), inden de nåede puberteten. Lad os lære at forstå og arbejde med vores kroppe, i stedet for at kæmpe mod dem ♥

Hvis I har lyst til at deltage i Lauras online kursus, kan I finde det lige her, og ellers vil jeg også anbefale jer alle at deltage i hendes gratis webinar, hvor hun går endnu mere i dybden omkring cyklusens forskellige faser. På Lauras hjemmeside kan I desuden tilmelde jer hendes nyhedsbrev, hvor I får adgang til den gratis Cyklus Guide og Cykluskalender, som vi nævner i episoden.

 

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om… 


… hvorfor Laura gik ned på stress

… hvordan hun lærte at lytte til sin krops signaler
… hvordan vores cyklus kan være et helbredsbarometer
… hvordan stress påvirker vores hormonbalance
… de forskellige faser af vores menstrutionscyklus, og hvordan de påvirker os
… hvordan viden om vores cyklus kan hjælpe os til at rumme os selv bedre
… hvordan vores hormoner styrer alt fra vores humør til vores appetit
… hvordan hormoner og den kvindelige cyklus kan blive en styrke i stedet for en byrde
… hvad vi kan gøre, når vi oplever hormonelle ubalancer

LYT OGSÅ TIL: en episode med samme emne såsom Hormonel (u)balance med Emma Martiny, Hormonel harmoni og work life balance med Caroline Fibæk eller Hormonfri prævention med Carolina Cia Bruun

Find Laura her

www.lauragrubb.dk
Instagram @lauragrubb.dk
Facebook Laura Grubb
Online kursus Kvinde kend din cyklus


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Tak Emma, for endnu en dejlig podcast episode med en meget inspirerende kvinde! Jeg har allerede tilmeldt mig webinar og fået fat i cykluskalenderen, for det er helt sikkert noget, jeg vil dykke dybere ned i. For mig er det meget meningsfuldt at lære min krop og mig selv endnu bedre at kende. Og enhver opfordring til selvaccept og at lytte efter, er jeg fan af <3 Så tak, fordi du har introduceret os lyttere/læsere til endnu en spændende person med masser på hjerte.
    Håber du har en dejlig weekend med plads til nærvær og hygge.

Skriv en kommentar