Hverdagssødt med bælgfrugter

Jeg er så glad for endelig at kunne dele min nye e-bog Hverdagssødt med bælgfrugter med jer! E-bogen er fyldt med 15 opskrifter på søde sager, der indeholder samme skjulte ingrediens: sprængsunde bælgfrugter!

Hverdagssødt med bælgfrugter er lavet til dig, som spise vil sundt og næringsrigs, med masser af fibre og mættende protein. Men som samtidig har en sød tand og synes, at lidt forkælelse hører sig til.

Med opskrifterne i e-bogen behøves du ikke nøjes. De lækre kager og søde sager laves med sunde bælgfrugter som hovedingrediens, men ingen gætter nogensinde den hemmelige ingrediens, for de smager helt fantastisk!

“Vælg bælgfrugter”

… Sådan står der i de officielle kostråd, der fremhæver gode valg for sundhed og klima. En af anbefalingerne er at tilføje flere bælgfrugter – linser, kikærter og bønner – til vores kost. De er gode valg, når du vil spise sundt og planterig. Bælgfrugter er nemlig en fantastisk kilde til protein, næringsstoffer og kostfibre, og så er de blandt de fødevarer, der har det laveste klimaaftryk.

Hvis du ønsker at spise sundere, er det oplagt også at invitere bælgfrugterne ind i det søde køkken. De kan erstatte mel og gøre det muligt at skrue ned for mængden af sukker og fedt- stof, helt uden at man føler, man nøjes.

Hverdagssødt med bælgfrugter

I mit barndomshjem var der hjemmebag næsten hver eftermiddag, og selvom det er en hyg- gelig tradition, vil jeg gerne servere mindre sukker i hverdagen i min egen lille familie. Her er opskrifterne i denne e-bog enestående! Det er opskrifter på alle mine yndlingskager, lavet med skjulte bælgfrugter for ekstra næring. På den måde kan de nydes med god samvittighed og stabilt blodsukker i hverdagen uden en særlig anledning.

 

https://martinys.dk/shop/hverdagssoedt-med-baelgfrugter/

 

 

Alle opskrifterne i e-bogen er fri for gluten og raffineret sukker. De indeholder fibre og næring fra bælgfrugter, men jeg garanterer, at ingen vil gætte den hemmelige ingrediens! Det er kager, som smager præcis, som de kan, skal og bør.

 

Få opskrifterne på…

Kikærte-kanelkage
Chocolate chip cookies med kikærtemel
Den-du-ved-nok med sorte bønner
Citronkage med cannellinibønner
Bønnebrownie
Brownie cookies med kikærtemel
Studenterbrød med sorte bønner
Proteinbarer med kikærter
Snickerskugler med kikærter
Træstammer med sorte bønner
Romkugler med sorte bønner
Muffins med kikærter
Bønne-banankage
Chokolademousse af aquafaba
Gulerodskage med hvide bønner.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar