Hverdagsvelvære bevægelse

Hverdagvelvære bevægelse

I disse skøre Corona-tider består min daglige bevægelse af gå- og løbetur i naturen og træning hjemme på stuegulvet. Her ruller jeg min yogamåtte ud, og så tænder jeg for en af videoerne fra min e-bog Hverdagsvelvære.

Jeg har brugt videoerne ugentligt det sidste år. De har været fantastiske at have med på ferier, i sommerhuset eller kolonihaven, når jeg har lyst til at strække og styrke min krop men har brug for lidt inspiration. Og så er de så smarte nu, hvor vi opholder os herhjemme på grund af smitterisikoen.

Hvis man er vant til at gå på holdtimer, kan det være svært at finde på øvelser (eller bare at finde motivationen) selv. Så hvis du gerne vil holde formen og de gode vaner ved lige de næste uger, er de fem træningsvideoer ganske enkelt geniale.

 


Køb Hverdagsvelvære bevægelse (videoer) for kun 49 kr lige her


 

Videoer med puls, styrke, yoga og stræk

Hverdagsvelvære Bevægelse indeholder 5 videoer med skøn bevægelse, som du kan lave når, hvor og hvornår, det passer dig. Videoerne varer mellem 30-60 minutter og er for alle niveauer.

Videoerne er lavet i samarbejde med Malene Arvin fra YO Studios. Malene kan tage en stor del af æren for den bevægelsesglæde, jeg oplever i min hverdag, og hendes alsidige og inspirerende tilgang til træning har givet mig mere styrke, smidighed og udholdenhed, end jeg tidligere har oplevet.

Med “Hverdagsvelvære Bevægelse” får du adgang til følgende videoer:

 1. Yoga

  Der findes mange forskellige former for yoga, og dette flow er inspireret af den dynamiske vinyasa. Det er en udfordrende og alligevel rolig time, der passer til både nybegyndere og øvede.

 2. HIIT

  Denne video byder på effektiv og sjov intervaltræning med høj intensitet. Meningen er, at vi skal have pulsen helt i vejret, men (heldigvis) er hvert intervalpas også forholdsvis kort med en efterfølgende pause.

 3. Shape

  Shape er en kombination af mange forskellige træningsformer, hvor der er hentet inspiration fra alt fra yoga, barre og klassisk styrketræning. Vi træner både vores fysik, motorik og smidighed, og så er der garanti for sved på panden og smil på læben.

 4. Barre

  Til barre mødes ballet, yoga og pilates i en funktionel træningsform. Det toner kroppen og giver en fantastisk holdning, smidighed og styrke, når vi arbejder med vores egen kropsvægt gennem danseinspirerede øvelser. Men bare rolig – alle kan være med!

 5. Stræk

  Ved at prioritere tid til at strække, kan vi undgå skader, og vi sørger for at holde leddene sunde og bevægelige.

Ved køb tilsendes et unikt downloadlink hvorefter du kan tilgå videoerne.

 


Køb Hverdagsvelvære bevægelse (videoer) for kun 49 kr lige her


Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar