Hverdagsvelvære med Emma Martiny

hverdagsvelvære forside podcast

 

Det kan være vanskeligt at prioritere velvære i en travl hverdag. Særligt hvis vi har en urealistisk opfattelse af, hvad det egentlig vil sige. Hvis vi tror, vi skal på spa-ophold, meditere i halve eller hele timer eller løbe maraton, før vi med god samvittighed kan påstå, at vi passer på os selv.

For at gøre op med dette urealistiske ideal, skabte jeg begrebet “hverdagsvelvære”. Det er i dag blevet et nøgleord i mit arbejde, og med MARTINYs håber jeg på at kunne inspirere dig til at få mere hverdagsvelvære i dit liv.

I denne episode deler jeg, hvad hverdagsvelvære betyder for mig. Hvordan jeg prioriterer min egen velvære i en begivenhedsrig hverdag, hvor det somme tider kan føles som en umulig opgave. Det handler om skabe små, realistiske vaner, som giver mig energi, og at prioritere det, min krop og sind har brug for.

Jeg håber, du vil lytte med og finde inspiration til, at prioritere din egen hverdagsvelvære.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

LYT OGSÅ TIL: Hormonfri prævention med Carolina Cia Bruun eller At finde sin egen vej med Camilla Bundgaard eller måske endnu et soloshow som Sæsonpræmieren  

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar