Hvordan bliver din personlighedstype motiveret? – Soloshow – MARTINYs Podcast S5E12

 

Hvorfor har nogle nemmere ved at stå op og snøre løbeskoene, når væggeuret ringer? Imens andre er mestre i at finde på gode undskyldninger og nærmest konsekvent gør noget andet, end hvad de havde sat sig for?

I Gretchen Rubins bog ”The Four Tendensies” beskriver hun fire forskellige personlighedstyper, der reagerer forskelligt i vaneændringsprocesser, og hvordan de må bruge forskellige metoder til at finde og bevare motivationen.

“The Four Tendensies” kan som andre personlighedstest være et redskab til at reflektere over dig selv og dine reaktionsmønstre. På den måde kan du blive mere bevidst, så du både bedre kan rumme dig selv og forsøge at nå i mål med det, du ønsker.

Her kan du tage en test og finde din type. Men måske du allerede kan genkende dig selv i podcastepisoden Hvordan bliver din personlighedstype motiveret, som du finder nedenfor.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

 

LYT OGSÅ TIL: Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard, Motivationsboost soloshow eller Indre værdier som kompas med Mia gardum

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar