Hvordan bliver din personlighedstype motiveret? med Emma Martiny

hvordan bliver din personlighedstype motiveret med emma martiny

 

Hvordan bliver din personlighedstype motiveret? Ved du, hvad du skal gøre for at holde dig motiveret? I dagens episode dykkes der ned i, hvordan motivation – eller mangel på samme – ikke blot handler om, hvorvidt man er flittig eller doven. Forhåbentlig vil du blive lidt klogere på dig selv og få en bedre forståelse for, hvordan du kan nå holde snuden i sporet for at nå dine mål og drømme.

Episoden dykker ned i Gretchen Rubins bog ”The Four Tendensies”. Her beskriver hun fire forskellige personlighedstyper, der reagerer forskelligt i vaneændringsprocesser, og hvordan de må bruge forskellige metoder til at finde og bevare motivationen.

“The Four Tendensies” kan som andre personlighedstest være et redskab til at reflektere over dig selv og dine reaktionsmønstre. På den måde kan du blive mere bevidst, så du både bedre kan rumme dig selv og forsøge at nå i mål med det, du ønsker.

Få svar på, hvorfor nogle har nemmere ved at stå op og snøre løbeskoene, når væggeuret ringer. Imens andre er mestre i at finde på gode undskyldninger og nærmest konsekvent gør noget andet, end hvad de havde sat sig for. Det kan nemlig afhænge af, hvilken type du er. Mon ikke det kunne være sjovt at finde ud af?

Her kan du tage en test og finde din type. Men måske du allerede kan genkende dig selv i podcastepisoden Hvordan bliver din personlighedstype motiveret, som du finder nedenfor.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

 

LYT OGSÅ TIL: Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard, Motivationsboost soloshow eller Indre værdier som kompas med Mia gardum.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar