REKLAME

Indret med egetræsmøbler

Vores hus begynder langsomt at føles som et rigtigt hjem. Ikke bare et renoveringsprojekt, men et familiehjem, som vi kan se danne ramme for vores liv nu og i fremtiden. Det tager tid at komme på plads, at indrette sig og falde til, men vi har heldigvis ikke travlt. Netop fordi, vi regner med at bo i huset i mange år, er det vigtigt for os at “gå huset til”. Vi vil gerne udvælge møbler med mere omtanke og undgå for mange fejlkøb.

Til dette blogpost har jeg fået til opgave at style møbler fra Skovby Møbelfabrik i vores hjem. En sjov opgave, netop fordi vi er midt i en indretningsproces, og jeg var meget nysgerrig på, hvordan egetræsmøblerne ville passe ind.

Hvis du overvejer at indrette med træmøbler, håber jeg, du vil kunne finde inspiration nedenfor.

 

 

Indret med træ

Træ er et fantastisk materiale til at give varme og bløde hårde flader og materialer op. Det er et klassisk materiale, der er nemt at vedligeholde, og passer man på det, kan det forblive smukt i mange, mange år.

I vores 60’er hjem er de gennemgående materialer mursten, grå kalksten, beton og egetræ. Egetræ finder du både på gulvet, hvor vi har bevaret det gamle massive egetræsparketgulv, samt i det smukke snedkerkøkken.

Fra Skovby Møbelfabrik udvalgte jeg 3 egetræsmøbler. De er klassiske og alligevel moderne i udtrykket, og det varme træ passer perfekt ind blandt de andre mere rå materialer.

LÆS OGSÅ: indretning af hjemmekontor eller indretning af soveværelse

Spisebord #119:

Vi ønskede at finde et klassisk spisebord, som ville passe godt ind i køkken alrummet ved siden af vores køkken i egetræ. Vi var meget i tvivl om, hvilket materiale vi skulle gå med, da vi var nervøse for, om det ville blive for meget træ. Men bordet i egetræ viste sig at passe smukt ind i rummet. Træ er så klassisk og stilrent et materiale, og særligt egetræ synes jeg, er nemt at indrette med.

Modellen #119 er et moderne og samtidig utrolig klassisk bord. Det har en rektangulær form med bløde, afrundede hjørner, og benene giver et mere skarpt udtryk med linjer og en let skrå placering.

Denne model fås også i en kortere version #118.

 

Bænk #832

Denne bænk er både dekorativ og funktionel – og den passer derfor perfekt ind i vores entré. Her tilføjer den varme med træet mod de grå fliser, og den er utrolig praktisk, både som en hurtig siddeplads eller opbevaring.

Bænken fås både i 3- og 2-personers modeller. Vi har valgt 2-personers modellen til vores entré.

LÆS OGSÅ: renoveringsupdate før og efter eller renoveringsupdate klar til genopbygning

Taburet #840:

Den lille taburet er ganske enestående. Det er et møbel med mange formål (lige nu agerer det sidebord ved sofaen), og så er den stabelbar for let opbevaring. Det særlige ved taburetten er dog, at den er skabt udelukkende af overskudsdele fra produktionen.

Idéen til taburetten kom fra små dele af overskudstræ, og restdele fra runde og ellipseformede borde blev til et bæredygtige design.

 

 

Skovby møbelfabrik

Skovby Møbelfabrik skaber sine møbler ud af en tanke om simpelhed, funktionalitet og den gode detalje. Alle møbler produceres i Danmark, og gennem årene har Skovby uddannet mere end 250 mænd og kvinder inden for møbelproduktion.

Hos Skovby arbejder de aktivt for at beskytte og respektere den natur og de skove, som giver liv til deres møbler. De har en dedikation til det oprindelige håndværk, og ser træ som både levende, vedvarende og foranderligt. Til sammen rummer disse værdier ambitionen om at skabe bæredygtig, høj kvalitet, der holder hele livet.

 

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Wauw, meget smuk! Det ser godt ud ?
    Vi har også den samme bænk herhjemme. ser meget harmonisk ud.
    Mvh Charlotte

Skriv en kommentar