ANNONCE

Indretning af soveværelse med plads til baby

Indretning af soveværelse med plads til baby

Reklame – Udgivet i samarbejde med Poster Store

 

I dette blogindlæg kan I læse om, hvordan vi har indrette et soveværelse med plads til baby. Både de helt lavpraktiske ting som opbevaring af sko og bleer, og alt det, der gør rummet hyggeligt og pænt som plakater og fint sengetøj.

Soveværelse med plads til baby

Siden vores lille dreng er flyttet ind i vores hjem (og vores ♥er), har vi lavet små ændringer hist og her i lejligheden. Når hverdagen pludselig er på et lille menneskes præmisser, kan det jo ikke undgås, at det sætter sit præg på hjemmet. Med Lamaze-legestue (hvorfor er det grimmeste legetøj også det sjoveste?!) på gulvet, ammepude i sofaen og pusleplads i soveværelset.

Vi har besluttet ikke at indrette et egentligt børneværelse. Simpelthen fordi, der ikke er behov for det lige nu, hvor vi samsover. Og fordi vi synes, det er bedre, at vores ekstra rum forbliver kontor for nu, så vi forældre kan trækker os ind på kontoret, når vi skal arbejde og have ro, så Otto altid kan slå sig løs i stuen.

Det betyder, at både babyseng og puslebord (som der ikke er plads til på badeværelset) er rykket ind i soveværelset. Der er ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, og vi har ingen indbyggede skabe, så der skal findes rum til både opbevaring og soveplads til store og små.

Læs også: redebyggeri eller klar til barsel

 

Sengelinned fra Høie Bo
Sengelinned fra Høie Bo
Bedside crib fra Babybay og sengetøj fra Homyness
Bedside crib fra Babybay og sengetøj fra Homyness

Seng med bed side crib

Vores seng er fra Auping, og vi er enormt glade for den. Den fylder dog en del, og det er ikke muligt at stille den op ad et væg i rummet, så derfor har vi valgt en bedside crib fra Babybay til Otto, som der lige er plads til på den ene side. På den måde kan jeg nemt amme ham (både siddende og liggende) om natten. Og selvom han ofte ender med at sove mere i vores seng end i sin lille crib, gør den, at vi skal ikke være nervøst for, at han triller ud af sengen.

 

"Hot Air Balloons Plakat" fra Posterstore

Hylder over seng

Over sengen har vi et hyldesystem, vi selv har lavet af skinner og træplanker fra Silvan. Skinnerne gør, at man kan flytte rundt på og justere hylderne, og det gør det nemt at skifte udtryk.

I sidste uge flyttede jeg rundt på udvalget af nips, og så kom der også nogle nye plakaterne fra Poster Store på hylderne. Jeg synes virkelig, de er fine, med rolige og smukke motiver, der passer perfekt til et soveværelse.

Poster Store er en virksomhed fra Stockholm, og alle deres posters bliver trykt i Sveriges hovedstad på premium papir. Den høje kvalitet sikrer, at plakaterne forbliver smukke og ikke bliver gule over tid. Papiret bærer desuden FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug, og deres trykkeri og produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa.

Jeg har sat plakaterne i budgetvenlige rammer fra Posterstore med en ramme af eg, og de er simpelthen så pæne. Glasset er lavet af akryl, der har de samme udtryk som glas, men de er mere robuste og brudsikre.

 

Læs også: indret med egetræsmøbler

 

Naptime Plakat
Naptime Plakat
Soft Mushrooms Plakat
Soft Mushrooms Plakat

 

 


Rabatkode til Poster Store

Min kode “emma30” giver 30% rabat på plakater fra Poster Store (undtagen deres selection plakater) til og med søndag d. 29. Marts.

Udforsk deres store udvalg af posters her. 


 

 

PAX hjørneskab fra IKEA

Hjørneskab

Vores hjørneskab er fra IKEA. Deres “PAX” model, hvor man selv kan designe alt fra låger til hylder og forskellige funktioner. Vi har eksempelvis et spejl som den ene låge, hvilket er med til at få rummet til syne større. Og så er det virkelig rart med et gulv-til-loft spejl, så man kan se om hele outfittet spiller, inden man smutter ud af døren 😉

Puslebord

Da vi skulle indrette et soveværelse med plads til baby, var den største udfordring at finde et pænt og praktik puslebord. Hvordan vi løste det kan I læse mere om i dette blogpost.

Vores puslebord er fra CamCam Copenhagen med en puslepude fra Leander (den er SÅ smart, fordi den let kan vaskes af). I møblet har vi hele Ottos garderobe, bleer og alverdens babyting og sager i kasser fra HAY. Der er ikke meget plads, men det gør, jeg bliver nødt til at begrænse mit køb af sødt babytøj, så det er egentlig lidt af en blessing in disguise.

Over puslebordet hænger de fineste plakater.  En med dyr fra skoven og en med hvaler, begge malet i akvarel. Otto er rigtig begyndt at få øje på dem, og det er så hyggeligt 🙂

 

skabe fra IKEA i modellen BISSA

 

Skoskab

Som opbevaring af vores sko, har vi to skabe fra IKEA i modellen BISSA. Det er drøn smart, for skabet fylder ikke meget i dybden, men kan indeholde alle vores sko, så de ikke står i entreen og flyder.

Ovenpå skabet har jeg en lille bakke med mine gua sha redskaber samt et par skåle med smykker, hårelastikker og sådan. Alt det, jeg bruger ofte, og som er pænt nok til at have liggende fremme.

Ved siden at skoskabene står en tøjkurv, hvor vi opbevarer tørklæder, vanter og sådan. Og en pæn plante, bare fordi 🙂

 

skoskabe fra IKEA i modellen BISSA

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma
  Sikke fint i har gjort det – og dejligt medl lidt inspiration, jeg tænker selv at bruge de mange kommende hjemmedage til at få soveværelset gjort helt færdigt.
  I din story på Instagram viste du jeres vasketøjskurv med låg i hjørnet, hvor er den mon fra? Lige sådan en leder jeg nemlig efter 🙂

  1. Hej Caroline 🙂 det lyder som en skøn plan.
   Kurven er fra Søstrene Grene men forhandles desværre ikke længere.
   KH

Skriv en kommentar