Klar til barsel med en Mama Goodiebag

Denne uge er min sidste rigtige arbejdsuge, inden jeg skruer ned og går på barsel. Med cirka 3 uger til termin, er det på tide, at jeg giver både krop og sind en chance for at forberede sig på alt det, der venter.

For at fejre det nye kapitel i mit liv, der venter lige om hjørnet (hvem ved – måske allerede i næste uge?), har jeg tilføjet en ny Mama Goodiebag til min lille webshop. En pakke med forkælelse til den gravide og den nye mor.

Pakken indeholder produkter, jeg selv har nydt i min graviditet, og som også er gavnlige efter fødslen. Det er altså den perfekte gave til hende, der går forventningsfuld rundt som jeg (lidt tungere og trættere end normalt), eller hende, der fornyligt har fået rollen som mor (og garanteret har lært en helt ny dimension af træthed).

Uanset er lidt forkælelse og selvomsorg på sin plads ♥

Mama Goodiebag

Alle produkterne kan købes enkeltvis i webshoppen, men vælger man en Mama Goodiebag fåes de samlet med 15% rabat.

 

Pakken indeholder følgende:

 

Kokosolie

Denne lækre økologiske koldpressede kokosolie fra Naturligolie har jeg selv haft stor glæde af under min graviditet. Jeg bruger den til at smøre mit udstrakte maveskind, hvor det lindrer og fugter, når huden klør og strækker.

Olien er blødgørende og beskyttende, og god til tør, irriteret, dehydreret og solskoldet hud – både til mor og baby. Kokosolien er fast ved stuetemperatur, men smelter så snart den kommer i kontakt med huden.

 

Selenit krystal

Selenit har jeg fået anbefalet af kære Noell Elise, som driver Noell Crystals, da jeg efterspurgte en krystal, jeg kunne have med som en støtte under fødslen.

Noell sagde straks selenit, der i flere kulturer er blevet brugt ved fødsler. I gamle kulturer brugte man den smukke krystals lys til at guide baby, når den skulle finde sin vej til verden. Og så siges den at støtte og berolige nyfødte i deres nye krop, samt at være en god støtte til den nye mor i tiden med afbrudt nattesøvn.

Selenit har sit navn fra Selene, månegudinden indenfor græsk mytologi. Krystallen er et smukt energiredskab, der både symboliserer power og skrøbelighed samt lys og fred.

Jeg har selv planer om at have to selenitkrystaller med til fødslen – én til hver hånd, så de kan hjælpe mig med at afspænde med deres tyngde.

 

Moderkind te

Jeg har drukket den lækre Motherkind pregnancy te fra Pukka i 2. og 3. trimester af min graviditet. En blanding af økologiske urter af den fineste kvalitet, sammensat specielt for at forkæle den gravide krop. Teen smager skønt med beroligende kamille, forfriskende pebermynte sammen med hindbærblade, brændenælde, shatavarirod og fennikelfrø.

I min Mama Goodiebag kan man vælge gennem Motherkind Pregnancy og Motherkind Baby, alt efter om pakken er til en gravid eller ammende kvinde.

Motherkind Baby er udviklet specielt til kvinden i ammeperioden. Den indeholder blandt andet urten Majestætisk shatavari, en rod, der er igennem årtusinder er blevet brugt til at hjælpe kvindekroppen, samt fennikel og gurkemeje.

Alle Pukkas teer indeholder den højeste kvalitet økologiske urter.

 

Raw øko chokolade

Chokolade nyder jeg dagligt i min graviditet (lige som jeg plejer). Min favorit er den økologiske rå chokolade fra The Raw Chocolate Company, der er lavet af uopvarmet, rå kakao og jomfru kakaosmør. En lækker mørk chokolade, der kan nydes med glæde og den bedste god samvittighed.

 


 

Køb din Mama Goodiebag her

 


 

Shop the post

- reklamelinks

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma,
    Jeg har her til morgen modtaget din lækre mama goodiebag, og jeg er allerede så glad for den! Synes bare, det er så fin og hyggelig en idé med lidt selvforkælelse i graviditeten, som også er lidt ‘anderledes’ ☺️ Theen har jeg i forvejen og er vild med den, krystallen er så smuk, kokosolien er lækker til det udfordrede maveskind, og chokoladen glæder jeg mig til at nyde – tak for dig, og det du gør ✨ Nyder at følge med i dit indhold. God barsel!
    Kh. Julie

    1. Hvor er det bare dejligt at høre, Julie <3 Stort tillykke med graviditet og tak for din søde hilsen!

Skriv en kommentar