Sprøde knækbrød af havregrød
Knækbrød af havregrød er en super smart måde at bruge rester fra morgenmaden. Det er altid vidunderligt, når de nemmeste opskrifter også viser sig at være nogle af de lækreste. Sådan er det med disse havregrødskiks (eller chips, knækbrød eller hvad, man nu skal kalde dem).
Det eneste, du skal bruge, er en portion havregrød, en ovn og en smule tålmodighed, og vupti – frem kommer sprøde, sunde og mættende havreknæk. En skøn snack, der kan varieres i det uendelige.
Prøv eksempelvis at lave en krydret udgave med spidskommen eller chili, og servér dem som tilbehør til suppe. Du kan også brække dem i større knækbrød, der er perfekte til tapas og fantastiske smurt med hummus. Prøv dem også serveret med denne opskrift på en hvid bønnedip med grana padano – det smager herligt sammen.
Denne dag blev kiksene serveret med en smule tahindressing, agurkestænger og en kop urtethé, og det var et skønt mellemmåltid, da jeg kom sulten hjem sidst på eftermiddagen. Jeg elsker at have knækbrød på lager, da det er den perfekte sundere snack. Så falder man ikke i fælden med at køre en masse sukker indenbords, fordi det lige var, hvad der var i skabene (det kender vi vel alle til?)
TIP: Prøv også mine knækbrød med kerner eller veganske og glutenfrie quinoachips