Krydrede kyllingelår med sesam
Krydrede kyllingelår smager skønt med en marinade af spidskommen og paprika. Jeg tilføjer også sesamfrø, der bliver dejligt sprøde.
Kyllingelårene tilbereder jeg ovnen, hvilket er super nemt. De bliver perfekt saftige og får dejligt sprødt skind.
PRØV OGSÅ: En anden opskrift på kylling såsom asiatiske kyllingelår, kyllingefad med svampe og speltkerner eller crispy kylling med grana padano
Hummus af butterbeans
En klassisk, cremet hummus finder man på vores spisebord mindst et par gange i ugen. Den cremede dip er fyldt med proteiner og fibre, så den er fantastisk til at give ekstra mæthed til vegetariske måltider, og til frokost kan en god skefuld “on the side” forvandle de fleste salater til et fyldestgørende måltid.
Traditionelt er hummus lavet med kikærter, men sommetider bruger vi butterbeans i stedet, da det gør konsistensen endnu mere cremet.
Husk gerne at bruge en lys tahin – og altså ikke den fra Urtekram, men en, der er købt hos en mellemøstlig købmand (eller hos Rema1000, der også har en fin variant). Dét er rigtig tahin, hvis I spørger mig; helt lys, flydende og ikke bitter i smagen.
TIP: Prøv også mine andre opskrifter på lækkert tilbehør som græskarmos med tahin, et overdådigt hummusfad eller butterbean dip med artiskokhjerter