Krystaller og passionsdrevet forretning med Noell Elise

Krystaller og passionsdrevet forretning med Noell Elise

 

Denne episodes podcastgæst er Noell Elise Wakeroots, som vil fortælle om krystaller og passionsdrevet forretning. Hun er den fantastiske kvinde bag Noell Crystals, hvor hun sælger de mest dragende smukke sten og krystaller.

Noell er som en skattekiste af gammel visdom og anekdoter, og særligt har hun kastet sin kærlighed på krystallernes magiske univers. Hun er dykket ned i, hvordan de er blevet brugt i forskellige kulturer gennem historien, hvad de består af, hvordan de skabes, og så ved hun en masse om, hvordan man kan arbejde med krystallernes energi i sin hverdag.

Noell har i løbet af sine 31 år oplevet, lært og rejst masse. Uden nogen plan og ikke for at blive til noget, men fordi hun har fulgt sin hjerte, sin mavefornemmelse og sin nysgerrighed. Og derfor virker det ekstra magisk, at hun i dag er endt et sted, hvor netop den rygsæk hun har med sig, fyldt med en broget bunke af oplevelser og kompetencer, giver så meget mening.

Episoden er derfor en fantastisk inspiration til, hvordan man går – eller finder – sin egen vej.♥

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan Noells opvækst og ophav har påvirket hende
… om at leve livet med åbenhed uden en plan
… hvorfor jobs og titler ikke definerer, hvem vi er
… hvordan Noell endte med at sælge krystaller
… hvad der ligger bag den store succes med Noell Crystals 
… hvad krystaller er, og hvordan de bliver til
… hvad det vil sige, at krystaller er energiredskaber
… hvordan man kan arbejde med krystaller 
… hvordan man har bestemt krystallernes egenskaber
… hvorfor krystaller pludselig er blevet så populært

 

LYT OGSÅ TIL: Holistisk hudpleje med Tanja Eskildsen, Autencitet og balance med Emily Salomon eller Gåpåmod og iværksætteri med Maria Vestergaard

 

Find Noell Elise her:

www.noellcrystals.com

Instagram: @noell_crystals

 

Anmeldelse af podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej!
  Virkelig spændende episode – gik straks ind på Noells hjemmeside for at få fat i en krystal hehe
  Men oplevede dog at noget af episoden var væk, som om den sprang lidt nogen gange og man ikke fik det hele med? Hm.. Ved ikke om det bare er min mobil der gør det, ville bare lige skrive det hvis nu det ikke er.
  Knus

  1. Hej Annsofi 🙂 Noells forbindelse drillede desværre en del under interviewet. Jeg har redigeret det så godt som muligt, så forhåbentligt var det ikke til for stor forstyrrelse.
   KH

Skriv en kommentar