Kyllingelår med nye kartofler og gulerodssalat
Kyllingelår med nye kartofler kan tilberedes sammen i ét fad. Det er nem og utrolig smagfuldt – perfekt til både hverdag og som gæstemad.
De små, nye kartofler bliver møre og sprøde udenpå, og de får en virkelig god smag fra kyllingesaften.
Kyllingelår er perfekt som et hurtigere hverdagsmåltid, hvis man ikke har tid til at tilberede en hel kylling. Smagen er den samme – og så får man stadig det dejlige, sprøde skind 😉
Salat med gulerodsbånd, hindbær og feta
Salaten er en historie for sig selv; Lange bånd af gulerødder, hindbær, feta og ristede hasselnødder. En virkelig fin (og meget smuk) kombi, der også smager herligt, hvis du tilføjer lidt quinoa, kogte kerner, linser eller lignende. Det skruer en tand op for mætheden, så salaten kan erstatte kartoflerne, hvis du mere er til det.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Find flere lækre opskrifter med kyllingekød:
Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder
Kyllingefad med grøn fennikelsalat
Rugkernesalat med kylling, ost og vaniljedressing
Alt-i-ét kyllingefad med polenta og tomater
Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat