Letz Sushi

pa290064

I lørdags var Simon og jeg blevet inviteret på middag i anledningen af, at sushikæden Letz Sushi har slået rødder i Århus. De holdt en åbningsfest for pressen ugen forinden, men da jeg desværre ikke kunne være med på dagen, fik vi muligheden for at smage på sagerne på tomandshold. Invitationen passede perfekt som et lille luksus-break midt i al weekendens flytning, og vi havde virkelig den hyggeligst aften – på trods af, at vi begge var lidt trætte og sad med malingpletter op og ned af armene ? Heldigvis er restauranten blevet indrettet på en cool men stadig afslappet måde, så lige meget om man skal på fancy date i høje hæle, eller blot trænger til at forsøde hverdagen lidt på vej hjem fra job, er der plads til begge dele.

pa290023 pa290050
Letz Sushi har i oktober åbnet hele tre nye spisesteder i Århus: En stand på madmarkedet Aarhus Central Food Market samt en restaurant på Åboulevarden og en i M. P. Bruuns Gade. I kan måske huske, at der tidligere har været Sushi+ placeret på de to sidstnævnte adresser, men de har altså nu overladt glæden af at lave sushi til århusianerne til de ekspanderende konkurrenter.
Vi besøgte restauranten i M. P. Bruuns Gade, og hele oplevelsen var virkelig en fornøjelse. Der var utrolig travlt, men personalet beklagede venligt den lange ventetid og tilbød alle bobler som undskyldning. God stil! Vi endte med at bestille en fælles menu, så vi kunne prøve en masse forskelligt, og NØJ hvor var det dog en succes. Alt fra sashimi til sushi til sticks og snacks smagte vidunderligt, og da vi forlod restauranten, erklærede Simon sikkert, at det var den bedste sushi, han nogensinde havde smagt.
pa290071 pa290038
Det er lidt sjovt, for det var faktisk på præcis samme adresse, at vi havde en af vores første dates for snart 4 år siden. Simon havde vist nok så godt som aldrig smagt sushi før, men jeg havde lige boet et halvt år i København, og var derfor fuldstændig oplyst om den smarte spise, der naturligvis altid havde været mine københavnske veninders og min førsteprioritet, når vi skulle have lidt indenbords, inden vi skulle på Zen. Haha! Siden da kan man sige, vi er mødtes på midten: Jeg er blevet lidt mindre smart i en fart, og Simon har til gengæld lært at spise med pinde ?
pa290090 pa290075

Mange tak til Letz sushi, der forærede os middagen. Vi vender helt sikkert snart tilbage ? 

3 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar