LYNfabrikken – kontorhotel og kaffebar

IMG_6210
Som jeg har nævnt tidligere, har min indbakke har været ekstra fyldt de sidste uger, samtidig med at jeg har haft liiiige riiiigelig mange deadlines. Heldigvis er det alle projekter og samarbejder, som jeg brænder for eller tænder på (blandt andet er min kogebog ved at gennemgå de sidste rettelser, og det er så(!!) spændende), så jeg holder tungen lige i munden og krydser én ting af to-do-listen af gangen. (…og så øver jeg mig i at sige nej og prioritere mig-tid. Det skal jeg altså bliver bedre til. Det er ikke nemt, men det er så vigtigt).

IMG_6205
Når jeg skal være ekstra effektiv, fungerer det aller bedst for mig at komme væk hjemmefra. Sidder jeg ved mit eget skrivebord, er der alt for stor risiko for, at jeg lister ud i køkkenet og begynder at svinge gryderne, eller at jeg finder på andre ligegyldige overspringshandlinger, så snart jeg møder den mindste modstand i mit workflow. I kender sikkert det der med, at det lige pludselig virker super vigtigt, at papirklipsene bliver sorteret i farveorden, eller at man synes, man burde rydde lidt ud af klædeskabet, i stedet for at sidde med hovedet i bøgerne.

IMG_6188
Derfor er jeg begyndt at skifte mit skrivebord ud med et cafébord, når mine fingre gerne skal flyve ekstra hurtigt over tasterne. Et af mine favoritsteder at finde arbejdsro (eller larm, er det jo i virkeligheden?!) er på LYNfabrikken i Aarhus. Her er god kaffe (vigtigt!), lynhurtigt internet (lige så vigtigt!), og en afslappet, rar og arbejdssom stemning. Den største del af cafeens besøgende sidder nemlig lige som mig: med næstetippen et par cm fra computerskærmen, eller også har de gang i studiegruppearbejde eller afslappede forretningsmøder.

IMG_6183
Kaffebaren er placeret på øverste etage og har en tilhørende tagteresse. Her skal man ikke have dårlig samvittighed over at sidde og sippe et par timer til samme kop kaffe, og der er ikke nogle ekspedienter, der puster dig i nakken. LYNfabrikken er egentlig et mega-cool kontohotel, hvor mindre, kreative virksomheder har mulighed for at leje et skrivebord eller booke et mødelokale. Det var sådan, jeg kom forbi stedet første gang: Jeg havde et uformelt møde i et af deres seje lokaler, og den særlige stemningen i LYNfabrikken har fået mig til at vende tilbage lige siden.

LYNfabrikken
Vestergade 49
8000 Aarhus C
Denmark

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej, det lyder da også bare som et mega hyggeligt sted! Tror egentligt også vi har sådan nogle steder her i Odense, som er indrettet til at være arbejdsområde-uden-for-hjemmet. Ganske smart! Jeg er bare altid for doven til at forlade hjemmet, når nu jeg har sådan en finarbejdsplads lige her i stuen hehe :b

  2. Fantastisk forslag – det er lige det jeg har gået og manglet i disse dage, hvor jeg sidder indespærret med eksamensopgave. Det vil jeg klart benytte mig af!

Skriv en kommentar