Buffet og menuer

Jeg elsker, når man har en anledning til at lave ekstra lækker mad! Der er noget helt særligt over, at samles med dem, man holder af og spise et overdådigt måltid. Det er ofte ved bordet over god mad, at man får nogle af de bedste samtaler og hyggeligste stunder.

Her på siden har jeg samlet mine opskrifter til buffet og menuer. Jeg håber, du måske kan finde inspiration til konfirmation, bryllup, fødselsdag, barnedåb, nytår eller blot et hyggeligt middagsselskab hjemme hos dig selv.

 

Jeg håber, at I får lyst til at gå i køkkenet og prøve mine opskrifter på buffet og menuer! 

Mellemøstlig menu

Jeg kan anbefale dig at prøve min opskrift på en mellemøstlig menu. Menuen vækker begejstring hos mange – lige fra vegetarer til dem, der normalt foretrækker kød, sovs og kartofler. Menuen indeholder både falafler, fladbrød, hummus, couscous-, gulerods- og auberginesalat. Altså er det en ret overdådig buffet, hvor man hver især kan udvælge præcis det, man bedst kan lide. Det er nok i virkeligheden det, der er hele pointen med en god buffet.

Menu til nytår

Hvis du ønsker inspiration en overdådig nytårs menu, vil jeg anbefalde dig at klikke forbi min nytårs menu. Jeg har gjort det virkelig nemt for dig, da jeg har samlet indkøbslisten og en tidsplan, så du nemt kan gå i køkkenet og tilberede de lækre retter. Menuen er nordisk inspireret og er en 3 retters menu. Til forret serveres blinis med laks og rødbedecreme. Hovedretten er braiseret lammeskank med pastinakmos og sprøde rodfrugter. Menuen rundes af med verdens bedste chokoladekage til dessert.  Denne menu kan selvfølgelig også bruges til andet end nytår – til konfirmation, bryllup eller en venindemiddag. Under alle omstændigheder, vil dine gæster helt sikkert blive imponerede.

Grill menu

Jeg er også vild med min grill menu hvor jeg har samlet mine bedste opskrifter på retter, som kan tilberedes på grill. Man kan sammensætte retterne som man har lyst, og menuen indeholder både retter til vegetaren og kødspiseren. Der er massere af opskrifter på lækkert grønt, som får en dejlig fyldig smag af en tur på grillen. Mine favoritter er grillet spidskål med parmesan og fyldte grillede porrer.