Desserter

Der er altid plads til dessert! Det tror jeg, de fleste kender til. Selvom man er mæt, kan der godt liiiiige være plads til en god dessert. I hvert fald hvis den er god nok. Desserter er den store finale efter et lækkert måltid og den bedste selvforkælelse i både hverdag og weekend.

Her har jeg samlet mine bedste opskrifter på desserter, som – uanset anledning – bestemt ikke kommer til at skuffe. Om du har lyst til kage, tærte, mousse, muffins, cheesecake, crumble eller islagkage, så har jeg nogle af de bedste opskrifter til dig. Heldigvis behøver du ikke være på Blomsterberg-niveau for at kunne trylle disse opskrifter frem. Prøv eksempelvis en nem dessert i glas: min populære chokolademousse med kaffe.

Desserter behøver ikke være propfyldt med sukker for at smage godt. Derfor har jeg også en del opskrifter på sundere desserter uden gluten og raffineret sukker. Her kan jeg varmt anbefale mine 2 islagkager samt denne lækre gulerodskage!

Jeg håber at du kan finde noget, der kan tilfredsstille din søde tand!

 

Glutenfrie desserter uden raffineret sukker

Du behøver ikke gå på kompromis med smagen i en dessert, når du skal undgå gluten og sukker. Her finder du en liste over nogle af de desserter, der passer til dine behov:

Opskrifterne her er eksempelvis sødet med dadler, ahornsirup eller kokossukker.